Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Νίκες για τις γυναικείες ομάδες χάντμπολ του Μ.Π.Σ. Φιλώτα


Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η τελευταία αγωνιστική με την ομάδα μας να κερδίζει τον Ε.Σ Αμύντα με σκορ 17-22. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ έντονος σε στιγμές
και άγχος αγώνας αλλά και συνάμα ένας αγώνας υπόδειγμα για την ομάδα μας που ανέδειξε το πάθος και την τεχνικοτακτική κατάρτιση της δημιουργώντας πολλές ελπίδες εν όψη της νέας σεζόν.
Ειδικότερα, το α’ ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά δυστυχώς η ομάδα μας ήταν λίγο «χλιαρή» στην άμυνα της το πρώτο δεκάλεπτο επιτρέποντας τους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκορ με ένα γκολ διαφορά. Η μόνιμη μικρή διαφορά υπέρ μας, έδωσε σοβαρές ελπίδες στην γηπεδούχο ομάδα των Γιώσκο και Παπαχρήστου οι οποίες διεκδικούσαν την νίκη της ομάδας τους, όπως είναι φυσικό, αλλά η στιβαρή μας άμυνα και το πείσμα της ομάδας μας η οποία «πάλευε» με αξιοθαύμαστο τρόπο για την διεκδίκηση της μπάλας έφεραν το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου στο 10-11 υπέρ της ομάδας μας.
Στο β’ ημίχρονο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό αλλά με την ομάδα μας να μπαίνει ακόμα ποιο αποφασισμένη στο γήπεδο του Δ.Α.Κ Αμυνταίου για την νίκη. Αν και η πίεση στο σκορ από τις παίκτριες του Αμύντα ήταν συνεχής με πολύ συχνές ισοπαλίες, η ψύχραιμη αντιμετώπιση τους που δεν επέτρεψε την επανάληψη του προηγούμενου αγώνα, η πολύ καλή μας άμυνα και οι γρήγοροι έμμεσοι αιφνιδιασμοί τελικά καρποφόρησαν και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 22-17 υπέρ της ομάδος μας.
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδος του την φετινή χρονιά η οποία δεδομένων των προηγούμενων συνθηκών ήταν πολύ καλή. Επιθυμεί να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά εν όψη της νέας σεζόν και εύχεται η πορεία της ομάδος να συνεχίσει να είναι ανοδική. Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διαιτητές  Χατζηπαναγιωτίδη Α. και Μπουγιάκα Γ. από την Βέροια για την πολύ καλή και επαγγελματική τους διαιτησία.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει την ομάδα του Ε.Σ. Αμύντα Αμυνταίου και εύχεται καλή συνέχεια.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Κλάζογλου Ε. (1), Παπαδοπούλου Α., Σουμτάκη Ι. (τφ), Τολούδη Ε. (2), Πιχτράκη Γ. (2), Φυλάκη Φ. (2), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (5), Κέρλοβα Α., Τσουτσουλάκη Σ. (10), Κούπα Ι., Παραστατίδου Σ. (τφ), Τσαχάκη Μ., Γεωργούση Ε.
Ε.Σ Αμύντας: (Γιώσκος Ν. – Παπαχρήστου Α.): Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη (6), Γεωργιάδου (1), Παπαβασιλείου (1), Ρακοπούλου (3), Σκόδρα Τζ. (3), Τσένκο, Σκόδρα Τ. (2), Μπόντε, Γαλμπάδη, Πάνου, Ηλιάδου, Δημητριάδου, Εστέ (1).

Αγώνας Κατηγορίας Παγκορασίδων
Με δύο νίκες έληξαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας το Σάββατο 24/3 στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου με τις ομάδες του Φ. Σ. Αρίων Πτολεμαϊδας και Ε.Σ Αμύντα με σκορ 23-10 και 13-14 αντίστοιχα. Παρά τις πολλές ελλείψεις στον πάγκο της ομάδας μας οι παίκτριες μας, με την βοήθεια για πρώτη φορά των κοριτσιών κατηγορίας μίνι, κατάφερε μέχρι το τέλος να σταθεί σωστά και κερδίσει και τα δύο ματς.
Στον πρώτο αγώνα με τον Φ. Σ. Αρίων Πτολεμαϊδας η ομάδα μας μπήκε δυναμικά με γρήγορες φάσεις στην επίθεση και πολύ καλή εμφάνιση της Τετεδάκη στο τέρμα πράγμα που επέτρεψε μια μόνιμη διαφορά των δέκα γκολ στο σκορ (α’ ημιχ. 3-13). Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και το β΄ ημίχρονο χωρίς δραματικές αλλαγές και έτσι έληξε το σκορ 10-23 υπέρ της ομάδας μας.
Στον δεύτερο αγώνα με τον Ε.Σ Αμύντα η ομάδας ζορίστηκε περισσότερο μέχρι να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα. Αναλυτικότερα, στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε η ομάδα μας να χάνει με σκορ 8-6. Στο δεύτερο ημίχρονο η ανάσα στις αλλαγές που έδωσαν τα μίνι κορίτσια αλλά και η ορθότερη εκμετάλλευση των λαθών των αντιπάλων από την ομάδα μας έφερε την ανατροπή στο σκορ και κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό κέρδισε η ομάδα μας με ένα γκολ της Ζαρογιάννη διαμορφώνοντας το σκορ σε 13-14.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για τις δύο συνεχόμενες νίκες του και επιθυμεί να συνεχιστεί η καλή δουλειά στην προπόνηση.

Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ.) Κιοσέ Δ., Θεοδωρίδου Α., Παπαδοπούλου Π., Ζαρογιάννη Ζ., Ελευθερίου Μ., Τετδάκη Χ.(τφ), Στρατάκη Ε., Τραγαράκη Ε., Κιοσέ Μ., Σπανδωνίδου Δ., Κατσουπάκη Μ., Γκώγκου Π., Δούμκου Ο., Δρίλλη Μ.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.