Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βασίλειος Παυλίδης: Γιατί επανέκαμψα στη κεντρική πολιτική σκηνή του νομού Φλώρινας

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
με χαρά σας δηλώνω πως επανέκαμψα στη κεντρική πολιτική σκηνή της Φλώρινας, αυτή τη φορά όμως ως υποψήφιος βουλευτής του κινήματος «Ανεξαρτήτων Ελλήνων»
με μοναδικό γνώμονα να συνεχίσω τον έντιμο πολιτικό-πατριωτικό μου αγώνα από εκεί που βιαίως με εξανάγκασαν να τον σταματήσω οι γνωστές σε όλους μας  μικρές αλλά δυστυχώς πανίσχυρες κομματικές διεφθαρμένες «νησίδες» του τόπου μας! Το νέο κίνημα εξουσίας-ναι εξουσίας! - των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μας δίνει σε όλους μας τη μοναδική ευκαιρία να αναγεννήσουμε τον τόπο και τη χώρα μας, να φέρουμε στο πολιτικό προσκήνιο τον ευθύ και έντιμο πολιτικό λόγο, να καθιερώσουμε την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, δημόσιας και ιδιωτικής. Να γκρεμίσουμε το σύστημα των πελατειακών σχέσεων και εξαρτήσεων μεταξύ κομμάτων-βουλευτών και πολιτών. Να διώξουμε, επιτέλους, τους κομματάρχες και τους κομματικούς τσελιγκάδες με τα κομματικά μαντριά τους. Σ’ αυτές τις εκλογές μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επιβάλλουμε τους έντιμους και ηθικούς Έλληνες στη πολιτική, διώχνοντας όλους τους μειοδότες πολιτικούς, τους υπαλλήλους ξένων συμφερόντων και των Διεθνών Τραπεζιτών! Τα δύο ΠΡΩΗΝ μεγάλα κόμματα εξουσίας θα μείνουν στη μνήμη, τουλάχιστον για τρεις γενεές Ελλήνων, ως τα κόμματα εκείνα που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο στη πολιτική ιστορία των Ελλήνων, από τη εποχή του Περικλή έως και τις μέρες μας, ότι δηλαδή «τα τελευταία τριάντα οκτώ χρόνια και εν καιρώ ειρήνης και με ευρωπαϊκό ζεστό χρήμα στα χέρια τους αξίας άνω του 1,5τρις ευρώ, κατέστρεψαν εκ βάθρων την εθνική οικονομία, διέρρηξαν τον κοινωνικό ιστό,  αποδόμησαν το σύστημα αξιών του λαού μας, ανήγαγαν το κλέψιμο του δημοσίου χρήματος σε μαγκιά  και το χειρότερο παρέδωσαν χειροπόδαρα το παρόν και το μέλλον της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους!». ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Βασίλειος Παυλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», στο Ν. Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Ασε μας ρε Παυλιδη,παλι αρχισες την κλαψα;Οπου γαμος και χαρα ο Βασιλης πρωτος.Για ποτε εφυγες απο την ΝΔ ,πηγες στην Ντορα και τωρα στους Ανεξαρτητους ουτε εσυ το πηρες χαμπαρι.Εχεις γινει γραφικος δεν το καταλαβαινεις .Φτανει πια εχεις γινει γραφικος. Παντα ολοι φταινε ,εκτος απο εσενα.Τρεις υποψηφιοι στο ψηφοδελτιο της ΝΔ οταν συμμετειχες κι εσυ ηρθες τεταρτος με τριτο το λευκο.Τι αλλο θελεις,αντε ασε μας ησυχους.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Παυλίδη καλά έκανες και εφυγες από τα προδοτικά κόμματα. Καλώς ήρθες στο πατριωτικό κόμμα. Είμαστε όλοι μαζί σου προχώρα και μην ακούς τους χαραμοφάηδες αυτοί ετσι και αλλιώς μετράνε μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.