Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το Ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Φλώρινα

Γεωργαντά Αγγελική
Κάτοικος του Μηλιώνα Πρεσπών. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ, με κύριο αντικείμενο τα αρχιτεκτονικά έργα  και τις μελέτες για το περιβάλλον και ειδικότερα τα θέματα προστασίας του τοπίου.
Στην παρούσα φάση ασχολείται κυρίως  με τη συντήρηση και αποκατάσταση παραδοσιακών κτισμάτων και με την εφαρμογή φυσικών και οικολογικών τεχνικών και υλικών. Παράλληλα, σε εθελοντική βάση, ασχολείται με πολιτιστικές δραστηριότητες και τη διετία 2010-2011 υπήρξε πρόεδρος του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Αγ. Γερμανού Πρεσπών. Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Φλώρινας με την Εναλλακτική Δράση το 2010.
Πετράκος Μιχάλης
Κάτοικος Αγ. Γερμανού. Είναι Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και διδάκτωρ Στατιστικής του Πανεπιστημίου του Wyoming. Εργάζεται ως στατιστικός σύμβουλος για λογαριασμό ευρωπαϊκών οργανισμών. Παράλληλα προσφέρει επιστημονικές συμβουλές σε εθελοντική βάση σε περιβαλλοντικές ΜΚΟ. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής ομάδας Πολυτεχνείου, μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Μηχανολόγων Ναυπηγών και του ΚΣ της ΕΦΕΕ. Είναι μέλος της κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας. Δρα στον Οικολογικό χώρο από το 1988 και στους Οικολόγους Πράσινους από την ίδρυσή τους, ήταν μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας την περίοδο 2009-2011. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με την Εναλλακτική Δράση το 2010.
Χατζηιωάννου Χρήστος
Κάτοικος Αμυνταίου, πτυχιούχος αγγλικής και ισπανικής φιλολογίας, Συνοδός βουνού, Ακτιβιστής επί 16 χρόνια στις τάξεις του WWF. Μέλος  του «Αρκτούρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.