Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Χρηματοδότηση μελετών για ωρίμανση έργων στο δήμο Αμυνταίου

Η χρηματοδότηση των Δήμων του Νομού Φλώρινας για την ωρίμανση συγχρηματοδοτούμενων έργων από το ΕΣΠΑ αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη, που απαντάει άμεσα στα αιτήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη του συνόλου των φορέων του Νομού που συγκάλεσε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος
Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.
Η Ειδική Γραμματεία του ΕΣΠΑ αντιλαμβανόμενη την αδικία που είχε συντελεστεί σε βάρος των φορέων και των κατοίκων του Νομού Φλώρινας, φρόντισε να την αποκαταστήσει διαθέτοντας 1.820.000 € για τεχνική βοήθεια, έτσι ώστε να ωριμάσουν συγχρηματοδοτούμενα έργα από το ΕΣΠΑ για την περιοχή του Νομού Φλώρινας.
Το ποσό που διατίθεται στο Δήμο Αμυνταίου είναι 860.000 €. Τα χρήματα αυτά δίνουν σημαντικές δυνατότητες για να ωριμάσουν οι μελέτες έργων που είναι σημαντικά για την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.
Η άμεση κινητοποίηση και διεκδίκηση των όσων μας ανήκουν τελικά έφερε αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πολλά και αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που της έχουν δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.