Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φιλώτας Φλώρινας: Έναρξη προετοιμασίας ομάδας χάντμπολ Φιλώτα ΜΠΣ

Χθες Δευτέρα 27 Αυγούστου, ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής στην Α2 Εθνική Κατηγορία Handball Γυναικών.
Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης. Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, φιλάθλων και του προπονητικού τιμ οι παίκτριες είχαν την πρώτη τους επαφή με το γήπεδο για τη νέα σεζόν.
Για μια συνέχεια της προσπάθειας έκανε λόγο εκ μέρους της διοίκησης ο κος Στρατάκης Γιάννης, που στόχο θα έχει μια καλή πορεία βασισμένη στην καλύτερη δυνατή προσπάθεια όλων, τονίζοντας ότι η ομάδα θα λειτουργήσει σαν οικογένεια ενώ καλωσόρισε ξεχωριστά μία προς μία τις νέες παίκτριες.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Τεχνικός Σύμβουλος της ομάδας  κος Βακάλης Σωκράτης ο οποίος τόνισε, ότι η πειθαρχία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και  χρειάζεται να τεθούν μεγάλες προσδοκίες και στόχοι, ενώ η προσήλωση σ’ αυτούς θα ενσαρκώσει την φιλοσοφία που θέλει να περάσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή.
Τέλος μίλησε και η προπονήτρια της ομάδας κα Λιότσκα Θεανώ η οποία ανέφερε ότι ξεκινώντας  την χρονιά, η ομάδα έχει όνειρα και φιλοδοξίες παρότι θα συμμετάσχει σε μια απαιτητική κατηγορία και συμπλήρωσε ότι με το υπάρχον ταλέντο και με πολλή δουλειά θα επιτύχει τους στόχους της. Ευχήθηκε να έχουν όλες οι αθλήτριες υγεία και να πετύχουν τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους.
Να σημειωθεί ότι απουσίαζε λόγω ίωσης ο προπονητής Κούπας Δημήτριος οπού όλοι οι παρευρισκόμενοι του εύχονται περαστικά και να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τις επόμενες μέρες.
Τέλος αφού τελείωσαν οι ομιλίες, οι παίκτριες ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα εισαγωγής με τρέξιμο και ασκήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.