Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Κώστας Θεοδωρίδης



Θα είναι παρών και στις επόμενες δημοτικές εκλογές
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010, παραχώρησε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής,  ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης.
Στη συνέντευξή του:
  1.  Κατηγόρησε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Λιάση για παραβίαση του κανονισμού στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου-όταν παίρνουμε τον λόγο, είπε, μας διακόπτει συνεχώς και δεν μας αφήνει να καταθέσουμε τα επιχειρήματά μας.
  2. Τον δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη για  χρησιμοποίηση του δήμου αλλά και της ιδιότητάς του ως δημάρχου και προέδρου των ενεργειακών δήμων, στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, «Το Αμύνταιο κατάντησε ΓΑΙΑμύνταιο» τόνισε χαρακτηριστικά
Κατηγόρησε  επίσης τον δήμαρχο:
  1. Για την οικειοποίηση των έργων που εκτελούνται αυτή την εποχή στο δήμο λέγοντας πως τα έργα αυτά έχουν δημοπρατηθεί επί δημαρχίας  του, καθώς  και των δημάρχων των πρώην καποδιστριακών δήμων.
  2. Για συνεχείς και αστήρικτες καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο εναντίον των πάντων. Από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, την ΔΕΗ, μέχρι το Υπουργείο Παιδείας, την Αστυνομία και την  Πυροσβεστική.
  3. Για αδιαφορία στο θέμα της μετεγκατάστασης των Αναργύρων.
Στηλίτευσε την έκδοση του περιοδικού εντύπου που εκδίδει ο δήμος καθώς και τα ποσά τα οποία δαπανώνται για το Γραφείο Τύπου.
Δήλωσε παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά. "Θα  εκλεγούμε με 1000 ψήφους διαφορά".

1 σχόλιο:

  1. Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010, παραχώρησε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, παρουσία μόνο των κολλητών.
    Στη συνέντευξή του:
    Κατηγόρησε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Νάστο Γεώργιο για παραβίαση του κανονισμού στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου-όταν παίρνουμε τον λόγο, είπε, μας διακόπτει συνεχώς και δεν μας αφήνει να καταθέσουμε τα επιχειρήματά μας.
    Τον δήμαρχο Κώστα Θεοδωρίδη για χρησιμοποίηση του δήμου αλλά και της ιδιότητάς του ως δημάρχου και προέδρου των ενεργειακών δήμων, στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, «Το Αμύνταιο κατάντησε ΤΗΕΟΑμύνταιο» τόνισε χαρακτηριστικά.
    Στηλίτευσε την έκδοση του περιοδικού εντύπου ΒΟΥΚΙΝΟ που εκδίδει ο δήμαρχος καθώς και τα ποσά τα οποία δαπανώνται για το Γραφείο Τύπου.
    Δήλωσε παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά. "Θα εκλεγούμε με 1000 ψήφους διαφορά".
    Καλό ε;
    Ρε πως το σκέφτηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.