Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας για την 28η Οκτωβρίου



Η Φλώρινα για άλλη μια φορά γιόρτασε με λαμπρότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:

• προς όλους τους κατοίκους της Φλώρινας για τη συμμετοχή τους στις λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας.
• προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη για την παρουσία του.
• την ομάδα Φυσικής Αγωγής Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας που είχε την ευθύνη της παρέλασης και συγκεκριμένα τον κύριο Γρηγόρη Ναλπαντίδη που είχε το γενικό πρόσταγμα, τον κ. Ηλία Μούλελη που εκτέλεσε χρέη τελετάρχη στην επιμνημόσυνη δέηση της 28ης Οκτωβρίου, την κυρία Κική Κασκαμανίδου για την παρουσίαση της εκδήλωσης της 27ης Οκτωβρίου και την κυρία Σοφία Τερζή.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ:
• όλα τα τμήματα που παρήλασαν με άψογο τρόπο.
• τον Διδάκτορα Θεολογίας – Φιλόλογο κύριο Δημήτριο Ρίζο, ο οποίος εκφώνησε τον πανηγυρικό της επετείου και με τον εμπεριστατωμένο λόγο εξέπεμψε το μήνυμα της εθνικής εορτής.
• την Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» που εμφανίστηκε στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης της 27ης Οκτωβρίου και ειδικά την κυρία Σοφία Μούλη που είχε τη διεύθυνση της χορωδίας και τις διδάσκουσες κυρίες Αλεξάνδρα Παπά και Χαρίκλεια Κατσιλάκη.

Τέλος, ξεχωριστή αναφορά οφείλω να κάνω στις Εθελόντριες Αδελφές Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού κυρίες Φανή Σαπουντζή, Αντιγόνη Τσάμη, Αλεξάνδρα Χρυσοχοΐδου, Μαρία Σιδηροπούλου και Δέσποινα Νωΐδου – Μαρκοπούλου και στη διδάσκουσα του Ερυθρού Σταυρού κυρία Φρόσω Κατσιούλη – Παπαϊωάννου, στο πρόσωπο των οποίων τιμήθηκε από την Π.Ε. Φλώρινας η συνολική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στο Έπος του ’40.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Δημήτριος Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.