Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Χάντμπολ Γυναικών: Για το διπλό στη Φλώρινα οι γυναίκες

Με νίκη και μέσα στην Φλώρινα, επί της ουραγού Ακαδημίας των Σπορ, θέλει να συνεχίσει  το νικηφόρο σερί της (4/4 νίκες) η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, προκειμένου να στερεοποιηθεί για τα καλά στην
κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Α2.
Στην επικείμενη αναμέτρηση,ο προπονητής του Αμύντα Νίκος Γιώσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στην Ρακοπούλου , η οποία τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Αρίωνα, ενώ αγώνα δρόμου κάνουν  Τζ. Σκόδρια και Στεφανίδου για να προλάβουν, έστω και στο τέλος, να βρεθούν στην αποστολή της ομάδος.
Σε ότι έχει να κάνει με την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων την τελευταία 4ετία, ο Αμύντας Αμυνταίου κατέχει το απόλυτο με 8 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες.

Η γκολκίπερ του Αμύντα Δέσποινα Γιαπουτζή σχολίασε: « η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και προσπαθεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνεται συνεχώς.
Η αναμέτρηση στην Φλώρινα δεν θα είναι εύκολη αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, πιστεύω όμως αν παρουσιάσουμε την αποτελεσματικότητα και το καθαρό μυαλό των προηγούμενων παιχνιδιών, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.