Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου Φλώρινας



Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου, κ. Μιχάλης Μυλωνάς, και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, διοργάνωσαν την Παρασκευή, 21-12-2012, και ώρα 09.00 ως 10.30 πμ., την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή
του Σχολείου στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Αμμοχωρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Μιχάλη Μυλωνά, και στη συνέχεια χαιρέτισε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παναγιώτης Νώτας, που παρακολούθησε την εκδήλωση. Ο κ. Νώτας τόνισε τη σπουδαιότητα του μηνύματος της γιορτής των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε, και αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο του Σχολείου, πέραν των γνωστικών στόχων, για τη διατήρηση των πανανθρώπινων και διαχρονικών αξιών της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των ανθρώπων και υπογράμμισε τη μορφωτική επίδραση των σχολικών γιορτών για την μετάδοση της παράδοσης στις νεότερες γενιές. Τέλος, χαιρέτισε από μέρους των γονέων η κ. Μένη Φωστηροπούλου.

Οι μαθητές του Σχολείου παρουσίασαν με άριστο τρόπο μικρές θεατρικές παραστάσεις,  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα προκαλώντας τη συγκίνηση και τον θαυμασμό των γονέων που είχαν προσέλθει για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Με τον μοναδικό τους τρόπο οι μικροί μαθητές απέδωσαν το πνεύμα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης που στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης και της ελπίδας. Την καθοδήγηση της φετινής γιορτής είχαν αναλάβει οι Εκπαιδευτικοί κ. Κική Μαρκούζη και κ. Σοφία Ασπρογέρακα, με τη συνδρομή και τη βοήθεια όλων των συναδέλφων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε από μέρους του Δήμου Φλώρινας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Σταυρίδης.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου  απευθύνουμε στους μαθητές μας, στις οικογένειές τους και σε όλους τους συμπολίτες μας τις πιο θερμές ευχές για 
«Χρόνια Πολλά, Δημιουργικά και Ευτυχισμένα! Η λάμψη από το θαύμα της Θείας Γέννησης του Κυρίου ας φωτίζει τις καρδιές και τις προσδοκίες μας για καλύτερο μέλλον!»


Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου

Μιχάλης Μυλωνάς

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.