Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή Δ.Σ. συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ!

ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΝΙΤΣΑ, ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ,  ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗ, ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΤΑΣΟΥ ΒΑΛΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "Ι & Ν ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ", ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΝ κ. ΗΛΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ  ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ.ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ  κ.ΚΑΛΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ & ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ,  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ κ.ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΤΩΝ,ΠΟΥ  ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.