Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση του Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών

Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, ήταν η περασμένη Κυριακή στην Πρέσπα, κατά την παράδοση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από την εταιρία COSMOTE.

Η COSMOTE, με την τρίτη ενέργεια «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΥ», αποφάσισε να στηρίξει τις ακριτικές περιοχές, Πρέσπες και Σαμοθράκη.
Στις Πρέσπες, προχώρησε σε εργασίες αναστήλωσης και ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, μετά από πρόταση της Σόνιας Χαραλαμπίδου. Οι δύο χώροι είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν δραστηριότητες και υπηρεσίες στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις στις υποδομές.
Το Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο είναι πλέον ένας ζεστός χώρος που – εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες- θα μπορεί να υποστηρίξει και πολλές άλλες δράσεις, καθώς με τα έργα βελτιώθηκε σημαντικά εκτός των άλλων και η ηχητική του χώρου.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη που ξαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Τριγώνου Πρεσπών που συγκέντρωσε τα βιβλία και διοργάνωσε τις μέχρι τώρα δραστηριότητες, αποτελεί τώρα έναν σύγχρονο χώρο με δυνατότητες  διοργάνωσης συναντήσεων, σεμιναρίων, προβολών, κ.ά.
Η COSMOTE φρόντισε να έχουν οι δυο χώροι τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Δήμος Πρεσπών ευχαριστεί την εταιρία για τη φροντίδα με την οποία αντιμετώπισε την περιοχή και για τη δυνατότητα που δίνει κυρίως στα παιδιά και τους νέους της περιοχής, να διευρύνουν το πνεύμα τους και να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Κάθε επένδυση που γίνεται για τα παιδιά, είναι μια σημαντική επένδυση για το μέλλον και, όταν οι εποχές είναι δύσκολες, η συνεργασία γίνεται απαραίτητο συστατικό της ανάπτυξης και της προόδου.
Πολίτες, ιδιωτική πρωτοβουλία και Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνεργάστηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.