Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πρωτάθλημα χάντμπολ Α2 Εθνικής Γυναικών: Στο ρελαντί ο Αμύντας την Ακαδημία Φλώρινας

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Αμύντας επιβλήθηκε στο γήπεδο του της ουραγού Ακαδημίας Φλώρινας με 24-9 και πλέον στο στρατόπεδο του συλλόγου, αρχίζουν και σκέφτονται τον
αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (ακολουθεί προγραμματισμένο ρεπό).


Αναφορικά με τον αγώνα, ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Γιώσκος προχώρησε σε πολλές αλλαγές προσώπων και σχημάτων χωρίς αυτό να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε καλό χάντμπολ.


Με  την Τσιομπάνου να αγωνίζεται λιγότερο από 10λεπτά, ο Αμύντας στηριζόμενος επιθετικά στην τριπλέτα των Τσένκο 6γκ., Ρακοπούλου 5γκ. και Σκόδρα Τ. 4γκ. δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στις φιλοξενούμενες, με το επί μέρους σκορ στο πρώτο μέρος να διαμορφώνεται στο 14-1!!!


Στην επανάληψη με την νίκη να έχει κριθεί εν πολλοίς στο Α ημίχρονο, ο Νίκος Γιώσκος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις αθλήτριες των ηλικιακών τμημάτων, γεγονός που επέτρεψε στην Ακαδημία να κινηθεί  ελαφρώς πιο αποτελεσματικά στην επίθεση, με την Κωνσταντινίδου να πετυχαίνει 4γκ, χωρίς ωστόσο ο Αμύντας  να υστερήσει σε κάποιο τομέα.


Η παίκτρια του Αμύντα Αναστασία Παπαβασιλείου δήλωσε: « Το παιχνίδι κύλησε όπως αναμενόταν, σταθήκαμε πολύ καλά από την αρχή του παιχνιδιού, πήραμε μια διαφορά 13τερμάτων στο Αημίχρονο και στην επανάληψη κάναμε σωστή διαχείριση αυτής της διαφοράς παρά τις αλλαγές  στις οποίες προχώρησε ο προπονητής.

Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος, καθώς σκοπός μας είναι να τελειώσουμε αήττητες το πρωτάθλημα».


Δεκάλεπτα: 5-0, 10-0, 14-1 (ημχ), 19-4, 21-6, 24-9


Διαιτητές: Γιάννου Σ. – Χουιλίδης Π.


Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 1, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου 3, Ρακοπούλου 5, Τσένκο 6, Τσιομπάνου, Σκόδρα Τ. 4, Δημητριάδου, Ηλιάδου 2, Σκόδρα Τζ. 2, Πάνου 1.


Δίλεπτες  Αποβολές:  -       Πέναλτι:  0/2


Ακαδημία Φλώρινας (Στ. Ζέγας): Καφφέ, Παπαδοπούλου 2, Χατζηευφραιμίδου 1, Καζαντζίδου, Παππά 1, Κωνσταντινίδου 4, Κεβρεκίδου 1, Δουίτση.


Δίλεπτες  Αποβολές:  -       Πέναλτι:  2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.