Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Ξεκλειδώνοντας τον δημοσιογραφικό λόγο: Μια κριτική προσέγγιση του λόγου των Μ.Μ.Ε.»



 Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ
Τα μαθήματα του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποίησε τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το
«Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, ώρα 18.00 – 21.00 μμ.,  με προσκεκλημένο τον Δημοσιογράφο και Διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού FLASH, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, και θέμα συζήτησης «Ξεκλειδώνοντας τον δημοσιογραφικό λόγο: Μια κριτική προσέγγιση του λόγου των Μ.Μ.Ε.».

Ο εισηγητής παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία και πληρότητα στο κατάμεστο ακροατήριο το θέμα του εστιάζοντας στις βασικές αρχές που οφείλουν να διέπουν τον δημοσιογραφικό λόγο και αναφέρθηκε ενδελεχώς στην πραγματικότητα και στις παθογένειες  που τελικά παρουσιάζει λόγος της δημοσιογραφίας. Η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών ήταν για μια ακόμη φορά πολύ θερμή και ενθουσιώδης και το ακροατήριο παρακολούθησε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την εισήγηση και τον διάλογο που προέκυψε από τα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις  των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την επίδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής στους συμμετέχοντες.

Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα για τον Κριτικό Γραμματισμό ευχαριστούμε θερμά όλους τους εισηγητές και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Δημήτρη Ηλιάδη, για την στήριξη και τη συμπαράστασή του στο εγχείρημά μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του οποίου πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα, για την άψογη και ευγενική  φιλοξενία.-


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.