Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αμύντας Αμυνταίου: Τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/4 στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου το Τουρνουά Χαντμπολ Δημοτικών Σχολείων, το οποίο συνδιοργάνωσε η Επιτροπή Χαντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου και η παιδική κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ, δια μέσου του εκπροσώπου του Χρήστου Μογλενίδη

Μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία του Δήμου, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των ιθυνόντων του συλλόγου, δίνοντας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ζωντάνια και παλμό στην όλη διοργάνωση.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν φορείς της τοπικής κοινωνίας , προπονητές και παράγοντες του χώρου, αποδίδοντας τα εύσημα στους διοργανωτές της αθλητικής εκδήλωσης. 
Το κλείσιμο της διοργάνωσης περιλάμβανε αναμνηστικές φωτογραφίσεις, καθώς και την κλήρωση της δωρεάν 6ήμερης διαμονής (2-8 Αυγούστου) στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες Χαλκιδικής, όπου μεγάλη τυχερή αναδείχτηκε η λιλιπούτια φίλη του αθλήματος Τουρούτογλου Θεοδώρα.
Το επόμενο ραντεβού των παιδιών ανανεώθηκε στις προπονήσεις του συλλόγου, οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.amyntashandball.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.