Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Λίγα λόγια για τη φιλαρμονική του δήμου Αμυνταίου



 Δείτε σχετικό βίντεο
Το βίντεο που θα δείτε, είναι μια απόπειρα να γνωρίσει ο κόσμος τον τρόπο που δουλεύει η Φιλαρμονική του Δήμου Αμυνταίου. Στο βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα από τις πρόβες και από κάποιες δημόσιες εμφανίσεις. Γίνεται
προσπάθεια να εμπλουτισθεί το ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής και με έργα ποικίλης μουσικής, ελληνικής και ξένης, αλλά και με γνωστά κομμάτια κλασσικής μουσικής (Μπετόβεν, Σοστακόβιτς κλπ). Υπάρχει η φιλοδοξία από τα μέλη και τον αρχιμουσικό, οι δραστηριότητες της μπάντας να διευρυνθούν, δηλαδή πέρα από την κάλυψη επετειακών γεγονότων (παρελάσεις, λιτανείες) να γίνει και ένας σημαντικός παράγοντας ψυχαγωγίας αλλά και μουσικής διαπαιδαγώγησης των κατοίκων του Δήμου μας.
Στην Φιλαρμονική λειτουργεί και τμήμα μαθητείας, εκμάθησης δηλαδή πνευστών  μουσικών οργάνων της γκάμας μιας συμφωνικής ορχήστρας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν έρθουν σε επαφή με την ΔΗΚΕΑ (η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση στην οποία υπάγεται η Φιλαρμονική) τηλ: 2386020044. Οι πρόβες και τα μαθήματα γίνονται  στο παλιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο στο Αμύνταιο, κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 4:00 μμ.
Θεόδωρος Φιλίππου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.