Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 6ος γύρος στη Καστοριά

Η μεγάλη ώρα έφτασε !!
Το Αθλητικό σωματείο Off Road Team, σε συνεργασία με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Καστοριάς και την Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Άργους Ορεστικού, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση.
Ο 6ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα γίνει στην μοναδική πόλη της Μακεδονίας τι τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 21 - 23 Ιουνίου.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς οι τοπικές αρχές και σύλλογοι, το Νοσοκομείο, αλλά και σύσσωμη η περιοχή με τους κατοίκους της, έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την υποστήριξη και την κατανόηση για την όλη αυτή ευχάριστη «αναστάτωση» που θα προκαλέσουμε στην πόλη! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΛΑΜΣ Σερρών, που με την εμπειρία της και το ανθρώπινο δυναμικό της, θα μας στηρίξει με θέρμη!
Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα κατακλύσουν την όμορφη Καστοριά. Μαζί με τις μεγάλες ομάδες τους, τις εκατοντάδες των ανθρώπων της διοργάνωσης και τους πολυάριθμους θεατές, σε συνδυασμό με την παράλληλη διοργάνωση της Πανελλήνιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στο Νεστόριο, η περιοχή αναμένεται να γεμίσει με περισσότερους από 6.000 επισκέπτες.
Την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:00, μέσα στην πόλη της Καστοριάς, στην Λεωφόρο Κύκνων, θα διεξαχθεί το Super Test και το Σαββατοκύριακο η Ειδική διαδρομή Extreme, επαναλαμβανόμενα όλη την διάρκεια της ημέρας! Οι θεατές, θα μπορούν να απολαύσουν τους αγωνιζόμενους και στις δυο μεγάλες και εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές σε μικρή απόσταση από την πόλη, μόλις 5 χιλιόμετρα, στην περιοχή του Άγιου Χαράλαμπου, αλλά και σε θεαματικά δύσκολα μονοπάτια και πλαγιές στην γύρω περιοχή όπου διαδραματίζονται οι απλές διαδρομές!
Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς που γίνεται στη χώρα μας!
www.ewc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.