Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Φέρνει Συζίνου ο Αμύντας

Ιωάννα Συζίνου
 Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Μια ακόμα μεταγραφική επιτυχία για τον Αμύντα Αμυνταίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την 28χρονη διεθνή Κυπρία Ιωάννα Συζίνου, ενισχύοντας με μια ακόμα ποιοτική  αθλήτρια την περιφερειακή του γραμμή.

Η Ιωάννα Συζίνου γεννήθηκε στις 28/02/1985 στη Λάρνακα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης, φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας λάβει ειδίκευση στο αντικείμενο της χειροσφαίρισης.
Η αθλητικής της Σταδιοδρομία ξεκίνησε από το Κέντρο Νεότητας Λάρνακας το 1995, το 1998 μετακινήθηκε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου όπου στην 4ετή της παρουσία, η ομάδα κατέκτησε 2 φορές το νταμπλ, το 2003 αφήνει τη Μεγαλόνησο για την Ελλάδα και Τη Νέα Ιωνία, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε συνολικά 5 σεζόν μέχρι και το 2010, με ενδιάμεσο σταθμό την Ορμή Πατρών, την περίοδο 2007-2008, που πανηγύρισε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το 2010 επιστρέφει στην Κύπρο για λογαριασμό του Αθλητικού Ομίλου Αραδίππου και την επόμενη χρονιά λαμβάνει μεταγραφή στην ΣΠΕ Στροβόλου, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ενίσχυσε τις προσπάθειες  της ορμής Πατρών, με την οποία αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια.
Επιπλέον η 28χρονη περιφερειακή μετρά περισσότερες από 35 παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με ποιο παραγωγική την σεζόν 2008-2009, πετυχαίνοντας με τη Νεα Ιωνία 21 τέρματα σε 4 αναμετρήσεις για το θεσμό του Τσαλεντς Καπ.
Η νέα παίκτρια του Αμύντα Αμυνταίου σχολίασε: « Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που είχα, αυτή του Αμύντα έκρινα οτι ηταν η ειδανικότερη για μένα , ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου.
Επιδίωξη μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα να προσαρμοστεί στα δεδομένα του πρωταθλήματος.
Απευθύνω  κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να σταθεί σύμμαχος στις προσπάθειες μας, για να φέρουμε την ομάδα στο υψηλότερο σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.