Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Για δεύτερη χρονιά χρυσός ο Μύλος Οινοποιίας Βεγορίτις στο Βερολίνο

Όταν καταφέρνεις να κερδίζεις χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 3500 κρασιά από 850 Οινοποιεία , από όλο τον κόσμο, για δεύτερη συνεχή χρονιά , μέσα στο Βερολίνο , σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός!
Μετά λοιπόν το περσινό χρυσό στον ίδιο διαγωνισμό , τον  Berliner Wein Trophy,  το Χρυσό και την ειδική διάκριση στον Διεθνή Διαγωνισμό  Οίνου Θεσσαλονίκης 2013,  ένα  νέο χρυσό για τον λευκό  Μύλο της οινοποιίας Βεγορίτις του Χρήστου Μπόσκου , το οποίο πλέον συγκαταλέγεται στα μεγάλα κρασιά.   Ο Χρήστος Μπόσκος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε με ιδιαίτερη περηφάνια :
  ‘Ξεκίνησα την οινοποιητική προσπάθεια , οι συνεργάτες μου και εγώ σε μια πολύ δύσκολη για το κρασί περίοδο. Παρόλ’αυτά  με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τις πολύ προσιτές τιμές ο κόσμος εκτίμησε ιδιαίτερα τα κρασιά μας. Όταν όμως την αγάπη του καταναλωτικού κοινού  , την  συνοδεύουν  σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  , τότε έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε περήφανοι. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο μεγαλύτερος της Γερμανίας και από τους μεγαλύτερους του κόσμου. Έχει μάλιστα και την αναγνώριση της Γερουσίας του Βερολίνου! Η περσινή επιτυχία μας άνοιξε πολλούς δρόμους στην Γερμανία ,όπου όλο και περισσότερα εστιατόρια προμηθεύονται τα προϊόντα μας. Ας ευχηθούμε ότι η επιτυχής πορεία θα συνεχιστεί!’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.