Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Ατάκες» που ειπώθηκαν στην 20η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ενίοτε χρησιμοποιούν διάφορες «ατάκες» προκειμένου να τονίσουν ή να αφήσουν να περάσει στο «ντούκου» μια πράξη ή ένα γεγονός.

Σταχυολογήσαμε λοιπόν κάποιες φράσεις, που ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 26 Σεπτεμβρίου 2013 και σας τις παραθέτουμε:
1.Γιάννης Λιάσης, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, για τον δημοτικό σύμβουλο Ιορδάνη Μπάντη: «Μη γίνεσαι αντίλογος του κυρίου..» (Εννοεί τον δημοτικό σύμβουλο Ισαάκ Νικολαΐδη).
2.Κώστας Θεοδωρίδης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, απευθυνόμενος στον δήμαρχο: «Όταν ζήτησα να επανακαθοριστεί η στάση μας, στη συνεδρίαση της 19 Αυγούστου, για την παραίτηση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα του στρατοπέδου, σηκωθήκατε επάνω και μόνο που δεν με δαγκάσατε».
3. Δημήτρης Φίστας, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας: «Ο δήμαρχος Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδης θα περάσει στην ιστορία, «ωσεί παρών»».
4.Άγγελος Ρακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο: «Ασκείτε προσωπική πολιτική και αποφεύγετε τη συλλογική δράση».
5.Μέλη Γιαννιτσοπούλου, δημοτική σύμβουλος, αναφερόμενη στη συνεχή αναφορά της αντιπολίτευσης για το κλείσιμο  υπηρεσιών, επί θητείας του σημερινού δημάρχου: «Νομίζω ότι τα ακούω από ανθρώπους που δεν κατοικούνε στην Ελλάδα».
6. Αβραάμ Θεοδωρίδης, δημοτικός σύμβουλος: «Το δημοτικό συμβούλιο έχει καταντήσει αναξιόπιστο». (Αναφερόμενος στο θέμα της παραίτησης του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου).-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.