Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Φλώρινα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Ομίλους μαθητών



Το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας απευθύνει σε γονείς μαθητών όλων των δημόσιων σχολείων της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για τη συμμετοχή των παιδιών τους στους Ομίλους μαθητών, που πρόκειται να λειτουργήσουν στη διάρκεια της σχολική χρονιάς 2013-2014.
Οι Όμιλοι μαθητών λειτούργησαν με επιτυχία για πρώτη φορά στην περιοχή μας κατά το σχολικό έτος 2012-13. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητές τους καλλιεργώντας με αυτό τον τρόπο την αριστεία σε συγκεκριμένους τομείς και προωθώντας εκπαιδευτικές και διδακτικές καινοτομίες. 

Για το τρέχον διδακτικό έτος θα λειτουργήσουν στον χώρο του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας οι εξής Όμιλοι, για τις αντίστοιχες τάξεις μαθητών, στις ημέρες και ώρες που αναφέρονται παρακάτω:

·            Εργαστήρι Γλώσσας: «Παραμύθι και αφήγηση» για μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού κάθε Πέμπτη 15:00-17:00.

·            Εργαστήρι Γλώσσας: «Παιχνίδια γλώσσας και δημιουργικής γραφής» για μαθητές Δ΄ και Ε΄ τάξης Δημοτικού κάθε Τετάρτη 16:30-18:30.

·            Εργαστήρι Γλώσσας: «Κριτικός Γραμματισμός» για μαθητές ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού κάθε Τρίτη 16:30-18:30.

·            «Όμιλος Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ι» για μαθητές Δ΄ και Ε΄ τάξης Δημοτικού κάθε Δευτέρα 16:30-18:30.

·            «Όμιλος Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΙΙ» για μαθητές ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού κάθε Πέμπτη 15:00-17:00.

Το Εργαστήρι Γλώσσας λειτουργεί με την επιστημονική εποπτεία του Διευθυντή του Εργαστηρίου Μελέτης της Γλώσσας και των Προγραμμάτων Γλωσσικής Διδασκαλίας, κ. Κωνσταντίνου Ντίνα, καθηγητή Γλωσσολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους το πολύ σε δύο Ομίλους, ηλεκτρονικά ή στέλνοντας την έντυπη δήλωση στο  e-mail: mail@2dim-peir-florin.flo.sch.gr  ή στο fax 23850-22992 ή καταθέτοντας προσωπικά την αίτησή τους στο Γραφείο του Διευθυντή του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας μέχρι τη Δευτέρα 23-09-2013. Περισσότερες πληροφορίες για τους Ομίλους θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους της ιστοσελίδας ή επικοινωνώντας με τη Διεύθυνση του Σχολείου στο 23850-22992, τις εργάσιμες μέρες, από τις 08:15 πμ. έως τις 14:00 μμ.

Ο Πρόεδρος του ΕΠ.Ε.Σ.
Η Σχολική Σύμβουλος
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Ιορδανίδης Επίκουρος καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Κίμων Σαββάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.