Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αμύντας Αμυνταίου: Είχε διάθεση, όχι όμως και διάρκεια..



 Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ
Πολύ θετική εμφάνιση, παρά την ήττα με 18-24 από τον περσινό πρωταθλητή και ανερχόμενη δύναμη του γυναικείου χάντμπολ, ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Αμύντας στην φιλική
αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου παρουσίασε μεγάλη διάθεση και ενέργεια στο παιχνίδι του ανά διαστήματα, δείχνοντας ότι δεν θα είναι απλά ένας «περαστικός» από την Α1, αλλά διαθέτει όλες τις βάσεις για να κάνει κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ένα αρνητικό σημείο ήταν η διάρκεια και η σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας που στοίχισε και την νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά για τον Αμύντα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 2-4, να κρατάει την διαφορά εκμεταλλευόμενος ορισμένες στιγμές αδράνειας στην άμυνα των γηπεδούχων και την εξαιρετική απόδοση της Τζέριτς στην εστία και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 9-13, με την Μούρνου και την Βαφειάδου να ηγούνται της επίθεσης του ΠΑΟΚ και του Αμύντα αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, ο Αμύντας παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, με τις Τσιομπάνου και Βαφειάδου να «πυροβολούν» από την περιφέρεια και την Τάνια Σκόδρα να δίνει τις απαραίτητες βοήθειες επιθετικά, ενώ αμυντικά θωρακίστηκε και με την βοήθεια της αδιαπέραστης Κόρρας (δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο 10λεπτο), αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια προηγήθηκε με 14-13, όμως οι αλλαγές στα σχήματα που δοκίμασε ο κ. Γιώσκος, η κούραση της προετοιμασίας και η επιθετική άνοδος του ΠΑΟΚ με τα συνεχή τέρματα της Παπαδοπούλου και της Προκοπίδου, έδωσε τελικά την νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με 18-24.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων στις κερκίδες του ΔΑΚ που ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας, αλλά προσέφεραν και τον οβολό τους για την οικονομική στήριξη συμπολίτη μας.

Αμύντας (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα (τ/φ), Ταϊρίδου (τ/φ), Βαφειάδου, Σκόρδα Τζ. , Πάνου, Τσιομπάνου, Συζίνου, Νούσια, Ρακοπούλου, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Τσουτσουλάκη, Τσένκο, Σκόρδα Τ.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Ανθίτση, Μπίμπα, Χατζή, Τζέριτς, Μούρνου, Παπάζογλου, Νούλα, Μάστακα, Προκοπίδου, Παπαδοπούλου, Παπαβασιλείου, Ελευθεριάδου, Σεμεμίδου, Στάικου, Παυλίδου, Βασιλειάδου, Ιωαννίδου, Κακούτη, Καρσανίδου, Καβαζοπούλου, Στρατάκη
Σκόρ: 9-13 (Ημίχρονο), 18-24 (Τελικό)

Ρεπορτάζ: Λιάσης Κων/νος




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.