Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παραίτηση - βόμβα του δημοτικού συμβούλου Αμυνταίου Κώστα Μωυσιάδη



Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Κώστας  Μωυσιάδης, με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αμυνταίου, την οποία και δημοσιεύουμε πιο κάτω, δηλώνει πως εμμένει στην  παραίτηση, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμυνταίου, επειδή θεωρεί πως δεν εξαλείφτηκαν οι λόγοι για τους οποίους παραιτήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου εξαιτίας των γεγονότων για το στρατόπεδο Παπαπέτρου.

Είναι η πρώτη απώλεια της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Αμυνταίου και οι γνωρίζοντες λένε πως θα ακολουθήσουν και άλλες.


Κύριε Δήμαρχε Αμυνταίου,

     μετά τις διευκρινήσεις που μας δώσατε κατά την συνεδρίαση της 10ης Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά με την πορεία των παραιτήσεών μας που υποβάλαμε, λόγω της απομάκρυνσης των στρατιωτικών μονάδων από το στρατόπεδο Αμυνταίου, θεωρώ ότι υποτιμάται την νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των συμπολιτών μας. Αναρωτιέμαι άραγε που πήγαν εκείνες οι ρητορικές και θορυβώδεις «κορώνες» περί παραιτήσεων όλων και μάλιστα πλειοδοτώντας παροτρύνατε και απαιτούσατε να συμμορφωθούν με την δική μας απόφαση μέλη Διοικητικών Συμβουλίων άλλων φορέων, επεμβαίνοντας αναρμοδίως στην λειτουργία θεσμικών οργάνων.

Κύριε Δήμαρχε, πιστεύω ότι αν οι παραιτήσεις, η δικής σας και όλων μας, έφθαναν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στη Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, θα δημιουργούσαν θετικές προϋποθέσεις και θα ενίσχυαν την διαπραγματευτική μας θέση και θα αποδείκνυε ότι δεν αντιμετωπίζουμε με απάθεια την συνεχή υποβάθμιση της παρουσίας Δημοσίων υπηρεσιών.

Κλείνοντας, θεωρώ ότι επειδή δεν εξαλείφτηκαν οι λόγοι τους οποίους επικαλεστήκαμε στο έγγραφο μας, εμμένω στην αρχική μου παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμυνταίου.

                                                                               

Αμύνταιο, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με τιμή,                                                                              

Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος


5 σχόλια:

  1. Κυριε Μωησιαδη, δεν έχετε καμία βουληση; Ολοι ξέρουμε ότι θέλατε να είσαστε ισοβιος αντιδήμαρχος. Αυτή η επιστολή πραγματικά δείχνει το νου και την πραγματική υπευθυνότητα του καθενός. Δεν περίμενα ότι μπορούσατε να φθάσετε σε αυτο το σημειο, επειδή σας γνωρίζω προσωπικά. Λυπαμαι, όσο γιαυτον που σας υπαγορεύει τι να κάνετε, να σας πει και τι θα απαντάτε στον κόσμο που δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξαναψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατσε καλα ρε Μωυσιαδη εμας που σε ψηφισαμε μας ρωτησες;; Αν σε εκανε αντιδημαρχο θα εκανες αυτα που κανεις;;;Ολα για την καρεκλα!!!!!!Ελα να ξαναζητησεις ψηφο,ξερεις τι θα παρεις,λαμογιο ,ε , λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι κρίνονται όταν ασχολούνται με τα κοινά. Η μεγάλη προσφορά σας και το κύρος σας ως αυτοδιοικητικού δεν ταίριαζε με στην συμπαιγνία της διαπλοκής Λιάση - Ιωσιφίδη. Πολλά συγχαρητήρια για το θάρρος και την ειλικρίνεια σας. Να σημειωθεί ότι δεν σας έχω ακόμα ψηφίσει ποτέ επειδή προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αναγνωρίζω όμως αυτά που έχετε τόσα χρόνια προσφέρει στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μωυσιαδη, ο τροπος και το υφος της επιστολης σας δεν ειναι στο πλαισιο που θα έπρεπε.. Είναι προφανεστατο ότι όταν από την διαφωνία που υποθέσουμε είναι ειλικρινείς έχετε προσωπική εμπάθεια. Κρίμα, πάτε με μια κίνηση επίπεδο ερπετών. Ελπίζω να αντιλαμβανεστε απο που ερχονται τα συγχαρητηρια. Μόνο ένας άνθρωπος τρίβει τα χέρια του αυτή τη στιγμη. Τέλος πάντων εσείς ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ώρα που είχε παραιτηθεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο (29-8-2013) στις 2-9-2013 συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή και ο Δήμαρχος με μερικούς δημοτικούς συμβούλους έκανε αναθέσεις για τις τηλεθερμάνσεις τοπογραφικές, στατικές και αρχιτεκτικές μελέτες 55.000 ευρώ σε μηχανικούς από Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Ήταν αυτοί που φώναζαν να μείνει το στρατόπεδο στο Αμύνταιο που το αγαπάν τόσο πολύ που δεν αναθέτουν τις μελέτες στα παιδιά αυτού του τόπου. Είναι αυτοί που λένε σήμερα δεν παραιτούμαστε γιατί θα μείνει ακυβέρνητος ο Δήμος και από την πίσω πόρτα στέλνουν τα χρήματα αυτού του τόπου μακρυά. Κώστα έκανες την καλύτερη κίνηση, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.