Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μόνιμη παραβίαση σήματος τροχαίας στο Αμύνταιο



 Δείτε το βίντεο
Το συγκεκριμένο σήμα βρίσκεται στην πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης. Δείχνει υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά,  άρα λογικά κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να πάει ευθεία.
Κι’ όμως! Από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης της πινακίδας  το 98% των αυτοκινήτων την παραβιάζει. Από καθαρή τύχη δηλαδή δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα.

Το πρόβλημα βέβαια λύνεται εύκολα. Ή ξηλώνεται η πινακίδα και τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα στο συγκεκριμένο σημείο, ή η τροχαία  επιβλέπει την εφαρμογή του ΚΟΚ.-

2 σχόλια:

  1. Lexovitis
    Αυτά να τα πεις στους...πανέξυπνους συγκοινωνιολόγους και πανέξυπνους δημοτικούς συμβούλους που δέχτηκαν ότι για να πάει κάποιος από την πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου προς τις εργατικές κατοικίες πρέπει να πάει από το ΚΤΕΛ ή από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
    Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις...κρεμάλες του προηγούμενου δήμαρχου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΣΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ" ΕΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ (ΒΕΛΟΣ)ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ .ΑΛΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΚ?????? ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.