Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη και έφυγε για Ευρώπη ο Αμύντας

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Ο Αμύντας μετά την πρόκριση στους -4- του κυπέλλου Ελλάδος, στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, όπου το Σάββατο 22/02 στις 18:00, υποδέχεται στο γήπεδο του την Ορμή Πατρών, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ και παράλληλα την έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης.

Το παιχνίδι κρίνεται αμφίρροπο, αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες των Βαφειάδου (4η σκόρερ του πρωταθλήματος) και Τσουτσουλάκη (βασική πίβοτ) , με τις οποίες θα παραταχθεί το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου  , αλλά και την ενίσχυση του Αχαϊκού συλλόγου με τη Ουκρανή Σλιάκοβα (10η σκόρερ του πρωταθλήματος) από την Νέα Ιωνία.
Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Αμύντα, καθώς αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού και των κινήτρων που προκύπτουν, ετοιμάζουν πανηγυρικοί ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, προκειμένου να ωθήσουν τις παίκτριες στη νίκη.

Σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση η τερματοφύλακας Πανδώρα Κόρρα δήλωσε: « Για μας το παιχνίδι με την Ορμή, είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα υπόλοιπα, δεν έχουμε άγχος, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.