Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά με Κωνσταντινίδη…μύθος ή πραγματικότητα;

Ο νυν Βουλευτής της νέας δημοκρατίας γνωρίζει ότι μέσα στο τρέχον έτος η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, εκ των πραγμάτων η βουλευτική του θητεία έχει «λήξη ημερομηνίας» που περιορίζεται σε λίγους μήνες.

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι δεν είναι σε θέση να ξανά διεκδικήσει το υπάρχον βουλευτικό αξίωμα, εξ αιτίας αστάθμητων παραγόντων που προέκυψαν από την  μνημονική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος που εκπροσωπεί!
Από την άλλη πάλι βλέπει καθαρά προβάδισμα άλλου πολιτικού προσώπου που έχει περισσότερες πιθανότητας για το αξίωμα του βουλευτή.
Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι έξυπνος άνθρωπος έχει ζυγίσει πολλές φορές την υπάρχουσα κατάσταση, και η επιλογή του είναι μονόδρομος…για  να είναι στην ενεργό πολιτική ζωή ο μόνος τρόπος είναι να διεκδικήσει το ύπατο αξίωμα του Δήμου, έτσι βάζει ορίζοντες πενταετούς διάρκειας στην τοπική αυτοδιοίκηση ως πρωταγωνιστής.
Αγκάθι για όλα τα παραπάνω είναι οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν μπροστά τον νυν δήμαρχο και πάλι υποψήφιο κ. Βοσκόπουλο! Αγκάθι που παίρνει γιατρειά αν σύμφωνα με τις πληροφορίες μου επαληθευτεί η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό και πάρει τις παρασκηνιακές «ευλογίες», τότε αλλάζουν τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα, μπαίνει ένα νέος ισχυρός παίκτης με την ασφαλή «πανοπλία» του πρωθυπουργού, ένα παίκτης που θα υποχρεώσει τους δημοσκόπους να αναθεωρήσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Ο κ. Σαμαράς έχει κάθε λόγο παρασκηνιακά να «ευλογήσει» τον κ. Κωνσταντινίδη διότι έτσι επιτυγχάνει αφ ενός την ένωση των νεοδημοκρατών και αφ εταίρου ανοίγει τον δρόμο για νέο υποψήφιο βουλευτή στις εθνικές εκλογές, που διαφαίνονται όπως το κατάρτι του ιστιοφόρου στον ορίζοντα του πελάγους.
Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει πολλές πιθανότητες να συμπεριλάβει και δύο ή τρία ονόματα από αυτά που ακούγονται σήμερα ως υποψήφιοι δήμαρχοι, αν το κατορθώσει τότε προσαυξάνει τις πιθανότητες να σκίσουμε τις άδειες μας εμείς οι δημοσκόποι!
Βέβαια για τον κ. Βοσκόπουλο τίποτα δεν είναι χαμένο μέχρι και σήμερα, αφού δεν στηρίζεται μόνο στις δικές του δυνάμεις αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μου και στην ελάσσονα παράταξη της κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά.
Τις επόμενες μέρες θα πάρουν «φωτιά» οι έντυπες και  ηλεκτρονικές εφημερίδες του νομού από την καταιγίδα των πολιτικών αυτοδιοικητικών εκλογών, μύθος ή πραγματικότητα, όλα τα παραπάνω όσον ούπω θα φανούν!!!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.