Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έχασαν την 3η θέση αλλά κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Στην Επιστροφή του Νίκου Γιώσκου στον πάγκο, τα κορίτσια του Αμύντα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν τα κατάφεραν για δεύτερη φορά απέναντι στον
ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 17-24, αποτέλεσμα που έδωσε δικαιωματικά –με 2-0 νίκες- την 3η θέση στην ομάδα στην Θεσ/νίκης.

Ο Αμύντας ήταν πιο συγκροτημένος αγωνιστικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των πλει-οφ. Στο Α ημχ. έχοντας την Ταϊρίδου σε καλή μέρα κάτω από τα γκολοπόστ και μεολοκληρωμένες -χρονικά- επιθετικές ενέργειες ,που εκδηλώνονταν κατά κόρον από τις Μίλασιτς (7γκ.) και Νούσια (5γκ.) , καθήλωσε το δικέφαλο του βορρά στο δικό του ρυθμό για ένα 20λεπτο και προηγήθηκε με 8-6.

Στη συνέχεια οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια, εκμεταλλευόμενες την κούραση των γηπεδούχων , που στερούνταν επιλογών από τον πάγκο, κατάφεραν με επι μέρους σκόρ  6-2, να ανατρέψουν την σ βάρος τους κατάσταση και να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με ισχνό προβάδισμα 2τερμάτων (10-12).

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενες, ανέβασαν την απόδοση τους ανασταλτικά , με αμυντική διάταξη 5-1 αφόπλισαν την περιφερειακή γραμμή του Αμύντα και με καλά ποσοστά στην επίθεση (Κορέιρα και Νούλα από 6γκ.) παγίωσαν μια διαφορά 7 τερμάτων, την οποία διατήρησαν ως το τέλος της αναμέτρησης (17-14).

Οι παίκτρια του Αμύντα Όλγα Σουμελίδου δήλωσε: « Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, είμαστε ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς, με αποκορύφωμα την έξοδο μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο κόσμος της πόλης ήταν συνοδοιπόρος σ όλη αυτήν την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επομένη χρονιά, με την ευχή για μια ακόμα καλύτερη πορεία.

Διαιτητές: Πατιός - Πίτας

5λεπτα: 0-1, 4-2, 5-4, 8-6, 9-11, 10-12 (ημχ0, 11-15, 12-16, 13-17, 13-21, 15-23, 17-24.

Αμύντας Αμυνταίου (Νίκος Γιώσκος): Ταιρίδου (τφ), Μιγγου (τφ), Σκόδρα 1 Μπάντη, Γεωργιάδου 1, Παπαβασιλείου 2, Μίλασιτς 7, Πάνου 1, Κωτσοπούλου, Καλογήρου, Κόρρα (τφ), Νούσια 5, Σουμελίδου, Νταμπίζα.

Δίλεπτες Αποβολές: 1  Πέναλτι: 3/3    

Π.Α.Ο.Κ. (Γρηγορία Γκόλια): Καβαζοπούλου, Παπαβασιλείου 3, Νούλα 6, Παπαδοπούλου 3, Σελεμίδου, Κορρεια 6, Μούρνου, Ελευθεριάδου, Ρατσικα, Καρσανίδου 2,  Στρατάκη, Παπάζογλου, Κακούτη, Μάστακα 4.


Δίλεπτες Αποβολές: 2  Πέναλτι: 1/4    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.