Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μήνυμα του νέου δημάρχου Αμυνταίου

Συνδημότισσες και Συνδημότες.
Αμυντιώτισσες και Αμυντιώτες.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για τη μεγάλη ΝΙΚΗ, που μας δώσατε απλόχερα.
Αντιστοιχεί ειλικρινά σε έναν εκλογικό ΘΡΙΑΜΒΟ.

Πρόκειται για μια εποποιία, ένα συλλογικό επίτευγμα άξιο επαίνου, εναντίων της ψευτιάς, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, των πιέσεων και δυστυχώς της ασύστολης προσπάθειας εκμαυλισμού συνειδήσεων για την υφαρπαγή της ψήφου.
Φίλες και φίλοι.
Η εκλογική μας ΝΙΚΗ στις 25 Μαΐου 2014, όπως και εκείνη στις 18 Μαΐου, ανήκει σε όλους εσάς, που από την Κέλλη και το Κλειδί ως το Φαράγγι και τον Πελαργό και από τον Άγιο Παντελεήμονα ως το Νυμφαίο, το Λέχοβο και το Βαρικό, μας συμπαρασταθήκατε, αγωνιστήκατε μαζί μας, αντισταθήκατε σε κάθε είδους σειρήνες και μας ακολουθήσατε στο μαγευτικό ταξίδι για την αυτοδιοικητική μας «Ιθάκη».
Να είστε σίγουροι πως αυτό το ταξίδι δεν θα σας απογοητεύσει.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
Η αντιπαλότητα των προηγούμενων εβδομάδων ανήκει κιόλας στο παρελθόν.
Την διαγράφουμε.
Είμαι ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου και είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών.
Σας καλώ ειλικρινά, όλες σας και όλους σας, σε ενότητα, σύμπνοια και συνεργασία για την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου μας.
Σας υπόσχομαι πως όλοι εμείς του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» θα δουλέψουμε, θα ιδρώσουμε για να αναδείξουμε το Δήμο Αμυνταίου σε Πρωτεύοντα Δήμο της Μακεδονίας.
Έχουμε το σχέδιο, έχουμε την εμπειρία, έχουμε την επάρκεια.
Θα είμαστε πάντα εδώ και πάντα μαζί.-

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

7 σχόλια:

  1. Δεν ειναι του παροντος, αλλα νομιζω απο τις πτρωτες ενεργειες που πρεπει να κανετε σαν νεα διμοτικη αρχη ειναι να απομακρινετε το περιπτερο απο των κυκλο που ειναι διπλα στο μνημειο γιατι προκαλει αισθητικο εκτρωμα.ΥΓ χρειαζετε μονο βουληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ, ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ...και παλι κοιταμε να ψοφησει και η κατσικα του γειτονα επειδη ψοφησε η δικη μας ....ωραια και εγω λεω να το μεταφερουν ...και που να το πανε ?? ποιος θα καλυψει το κοστος της μεταφορας? και επιπλεον το περιπτερο φταιει που δεν δινει κανεις σημασια στο μνημειο ?? δεκαδες μνημεια υπαρχουν στον δημο μας και τα θυμομαστε μονο στις εθνικες γιορτες ..προφανως καποιος αλλος λογος υπαρχει που επιμενεις να φυγει το περιπερο και προβαλεις το μνημειο σαν προφαση ..εξαλλου με την λογικη σου θα πρεπει να φυγουν και οι τεντες των μαγαζιων και τα τραπεζακια για να μην ''προκαλουν αισθητικο εκτρωμα'' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε δημότη με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω το σχόλιο-απάντηση ως αναφορά την μετακίνηση του περιπτέρου. ως αναφορά το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα σε διαβεβαιώ πως ποτέ δεν είχα περίπτερο που να μεταφέρθηκε, το που θα μεταφερθεί νομίζω το πεζοδρόμιο στο παλιό πρώτο δημοτικό προσφέρετε,το δε κόστος μου φένετε αστείο να το συζητάω το μνημείο το ανέφερα για να δώσω το στίγμα της θέσης για της τέντες δεν μπορώ να πώ τίποτα, πάντως δεν φημίζομε για αυξημένη αισθητική ευεσθησία απλά το προσεγγίζω με την απλή αισθητική λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι εαν σαν πρωτη κινηση κανει αυτο που λες με το περιπτερο θα πεσουν ολοι να τον φανε οτι ακομα δεν βγηκε και αρχισε να κανει κακο σε αυτους που δεν τον ψηφησαν ειτε οτι εξαργυρωνει γραμματια ειτε το ενα ειτε το αλλο ...σαφως πρεπει να γινει μια συζητηση συνολικα για τα περιπτερα και το πως πρεπει να ειναι και που αλλα δεν γινετε να στοχοποιητε ενα ατομο του κλαδου ....το κοστος μεταφορας μπορει να ειναι αστειο οπως λες αλλα ποιος θα το καλυψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το προβλημα αγαπητε μου φιλε δεν ειναι προς το παρο τουλαχιστο τα περιπτερα αλλα μηπως ψηφησαμε δημοτικους συμβουλους με κωλυματα εκλογιμοτητος πραγμα που ισοδυναμη με αλλοιωση εκλογικου αποτελεσματος αν οχι ακυρωση αποτελεσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.