Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Απάντηση στις κατηγορίες για ευτελισμό θεσμών

Με ένα μήνυμα γεμάτο ειρωνεία και κακοψυχιά, ο κ. Θεοδωρίδης κατηγορεί τον Μάκη Ιωσηφίδη και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ για ευτελισμό του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της αναβολής της χθεσινής συνεδρίασης.
Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο Μάκης Ιωσηφίδης έπρεπε εκτάκτως να μεταβεί στην Αθήνα και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θυμίζουμε όμως ότι στις 22 Μαΐου ο κ. Θεοδωρίδης και τα στελέχη της παράταξής του συντεταγμένα και σκόπιμα δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράταση της προθεσμίας υλοποίησης έργου ΕΣΠΑ. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον μονίμως αποχωρόντα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδωρίδη, όποτε τα θέματα δεν τον συνέφεραν.
Είναι σίγουρο ότι από την πλευρά μας δεν υπάρχει θέμα ευτελισμού του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιθέτως, ο κ. Θεοδωρίδης εδώ και χρόνια ευτελίζει το θεσμό…
Το ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο είναι ότι ο κ. Θεοδωρίδης, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, επιμένει με ύβρεις και αστήρικτες κατηγορίες που εκφράζονται με ειρωνικό τρόπο, να αποδεικνύει ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος γεμάτος μίσος.
Όχι κ. Θεοδωρίδη δεν χρειαζόμαστε ψυχαναλυτή! Ίσως να τον χρειάζονται όσοι έχουν εμμονή με την εξουσία και μετέρχονται κάθε μέσο για να την αποκτήσουν υφαρπάζοντας τη ψήφο.
Παρ’ όλα αυτά ευχόμαστε να ξεπεράσετε αυτό το κακό και επιθετικό ύφος και να είστε Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Δημοτών του Αμυνταίου. Το έχει ανάγκη ο τόπος.

Επίσης, ευχόμαστε να είστε υγιής και δυνατός για να μπορέσετε να συνεχίσετε το τεράστιο έργο των 70 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΠΑ και των 60 εκατομμυρίων ευρώ στις τηλεθερμάνσεις με βιομάζα που σας αφήνουμε.

10 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα Ερε Μάκη πόσο πλάκα έχεισ τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντι να κανεις τον χαχα μιλα σοβαρα.
      Που ηταν ο μουφας στο προηγουμενο συμβουλιο και οι συμβουλοι του????

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκηήήήήή,μπιρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μελετες των τηλεθερμανσεων των 60 εκατομυριων να τις παραδοσεις πριν φυγεις (αν υπαρχουν) και να μας σε ποιο προγραμμα τις ενταξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αγραμματα ανθρωπακια του Μουφα και μονο ο τροπος που αντιδραει ο Μουφας και εσεις, δειχνει το επιπεδο σας.Ενα ειναι σιγουρο συντομα θα βριζετε τον Μουφα γιατι αυτα που σας εταξε δεν μπορει να τα κανει.Ειστε για κλαματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενω αυτα που μας εταξε ο Μακης το 2010 τα εκανε ολα.αφησε και πλεονασμα...αρε μαυρα μεσανυχτα που εχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρανομος ήσουν,είσαι και θα είσαι!Δεν θέλουμε μόνο τα έργα της ΔΕΤΕΠΑ,θέλουμε και τις θέσεις εργασίας που τόσο καίρο έχουν πάρει δίκοι σου..βλέπε ΚΑΠΗ-ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ κτλ..Αλλα εκέι είναι προγράμματα ΕΣΠΑ και δεν ευθύνεσαι έσυ..Οι αποφάσεις έρχονται απο το υπουργείο!Για τα αρχαία όμως που ηταν πρόγραμμα ΕΣΠΑ εσυ μπορουσες να κάνεις πολλά και κατα κύριο λογο ήταν όλη η δουλεία δική σου!Έχουν και άλλοι νέοι δικαίωμα στην εργασία Μάκη!Φτάνει με τα ψέματα και τις κάτηγοριες σου!Φτάνει με την ανευθυνότητα σου!Δώστε δουλείες στους νέους ανθρώπους γιατι θα μας φύγουν και αλοίμονο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.