Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Θεατρική παράσταση Β΄ ΓΕΛ Αμυνταίου

"Η θεατρική ομάδα της Β' ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (συμμετέχουν μαθητές της Α' Λυκείου αλλά και φοιτητές) , με πολύ μεγάλη χαρά και όχι λιγότερη αγωνία, σας προσκαλεί στην πρώτη και ναι, τελευταία θεατρική της δράση, την "ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ", σε 2 παραστάσεις, την Παρασκευή 23 Μαϊου στις 21:00 και το Σάββατο 24 Μαΐου στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Στα πλαίσια της παράστασης θα κληρωθεί ένα tablet μετά το τέλος της παράστασης του Σαββάτου.
         Για την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:
1. Επιτρέπεται η είσοδος ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν πρόσκληση και ΜΟΝΟ για την ημέρα που αναγράφεται πάνω στην πρόσκληση (Παρασκευή 23 Μαΐου η Σάββατο 24 Μαϊου αντίστοιχα)
2. Την Παρασκευή 23 Μαΐου η δυνατή προσέλευση των θεατών θα διαρκέσει μέχρι τις 21:15 και το Σάββατο 24 Μαϊου μέχρι τις 19:25. Μετά τις παραπάνω ώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ.
3. Παρακαλείσθε κατά την διάρκεια της παράστασης να απενεργοποιήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα και να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε φλας κατά την λήψη φωτογραφιών.
4. Το κάπνισμα κατά την διάρκεια της παράστασης απαγορεύεται αυστηρά.
5. Θερμή παράκληση για τήρηση της κοινής ησυχίας κατά την διάρκεια της παράστασης. Να αποφύγετε τις άσκοπες εισόδους και εξόδους στο Πνευματικό Κέντρο όσο είναι δυνατόν.
Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Αμυνταίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αμυνταίου. Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις, αλλά και λαχεία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κώστα Λιάση, στο e mail: kos-taras@hotmail.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.