Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Συναυλία Δημήτρη Ζερβουδάκη στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη καλοκαιρινή συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κι όπως είναι ήδη γνωστό κάθε μουσική συνάντηση με το Δημήτρη Ζερβουδάκη είναι και μια διαφορετική, αυθεντική εμπειρία. 

Αυθόρμητος, απρόβλεπτος κι απελευθερωμένος από τα δεσμά του καθιερωμένου κλισέ του «προγράμματος», τολμά να εκτεθεί καταθέτοντας την ψυχή του κι εκπλήσσοντας ευχάριστα κάθε φορά το κοινό του, χαρίζοντας του για παρακαταθήκη ακόμη μια αξέχαστη συναυλία. Ανεβαίνει στη σκηνή του πανέμορφου «Hotel pool bar Πανόραμα», στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας κουβαλώντας στις αποσκευές του, τις μουσικές και τα στιχάκια του, τη χαρά και το πάθος του για την Τέχνη, μα και την άσβεστη, δυναμική διάθεση που τον διακρίνει υμνώντας τη σημαντικότητα και τη σοφία που κρύβει η στιγμή. 
Ακόμη ένα βράδυ θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια και έδωσαν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα στον ιερό όρο παρέα. Η Ανατολή συναντά τη Δύση με ένα μοναδικό τρόπο, που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει πολύ καλά και που υπηρετεί ακόμη καλλίτερα με τη φωνή του. 
Το μουσικό σχήμα κινείται και ελίσσεται με άνεση από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός του η Ελλάδα. Γειτονιά του ο Κόσμος! Επίσημη «πρώτη» και για τη νέα δισκογραφική πρόταση του δημιουργού, με γενικό τίτλο «Ζωής Παιχνίδια». 

Μια καλή γεύση από τη νέα ανεξάρτητη παραγωγή του καλλιτέχνη, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό του, στη μοναδική αυτή συναυλία που περιέχει και στιγμές από το μουσικό του χρονογράφημά! Μαζί του: Η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ Μουσικοί: Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο) Στέργιος Γαργάλας (βιολί).
Τιμή εισόδου 5 €.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.