Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Θύελλα Φιλώτα - Άρης 1-2

Ο Άρης προκρίθηκε στην Β' φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής επικρατώντας με 1-2 στην Φλώρινα  της Θύελλας Φιλώτα με το γκολ του Καπνίδη στο 86'.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο στόχος ήταν και πάλι ο ίδιος και ο εξής ένας για τον Άρη. Η νίκη και κατ΄ επέκταση η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής παρά το ότι ήρθε στο φινάλε.

Στο 18΄ ο Άρης προηγήθηκε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουνά στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας με τον Κοντογουλίδη να μπερδεύτηκε από την προσπάθεια του Φερνάντες να πάρει την κεφαλιά και έγινε το 0-1.
Στο 24΄ ο Κοντογουλίδης μετά το λάθος του μπλόκαρε το συρτό σουτ του Ρένια ενώ στο 26΄ ο Χιντασέλι δεν μπόρεσε εξ επαφής να κάνει το 0-2 μετά από την σέντρα του Σουνά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν χέρι του Ψυχογιού με την μπάλα να βρίσκει στο πρόσωπό του μετά το πλασέ του Μαρκόπουλου ενώ στο 67΄ ο Καπνίδης δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Κοντογουλίδη που μπλόκαρε.
Στο 71΄ ο Άρης απείλησε και πάλι τη φορά αυτή με τον Χιντασέλι να μην μπορεί από το ύψος του πέναλτι να πετύχει το 0-2 για να γίνει το 1-1 στο 81΄ με την κεφαλιά του Ζηνόβιου.
Οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Φιλώτα χάρηκαν για πέντε λεπτά καθώς στο 86΄ μετά από το κόρνερ του Λιόλιου και την εξαιρετική κεφαλιά του Καπνίδη στο πρώτο δοκάρι ο Άρης πήρε και πάλι το προβάδισμα με 1-2. Κι όσο για την τελευταία φάση έγινε στο 89΄ όταν μετά από το γύρισμα του Καπνίδη παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ ο Κλάζογλου.
Θύελλα Φιλώτα (Παπανώτας): Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος.
Άρης (Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός, Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης.-

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.