Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθέατρου ‘’Αλέξανδρος’’, στην οδό Εθνικής Αμύνης (δίπλα από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και απέναντι από το ΚΘΒΕ
και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών), η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εκ Νυμφαίου καταγόμενος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους δεσμούς του με τη Φλώρινα και την παρουσία του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης στα κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εορτασμός εφέτος υπήρξε διπλός, λόγω της συμπλήρωσης εξήντα (60) χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του Συλλόγου. Όπως όμως εμφατικά επισήμανε ο πρόεδρος του Σ.Φ.Θ κ. Νίκος Βασιλειάδης, υπήρξε τελικά τριπλός εορτασμός, διότι ο άρτι εκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έλκει την καταγωγή του από το Νυμφαίο, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (η οποία επίσης παρέστη και απηύθηνε σύντομο θερμό χαιρετισμό) αποτελεί γέννημα - θρέμμα το Τριπόταμου Φλώρινας και ο νεοεκλεγείς Πρύτανης του Α.Π.Θ. και εξέχον μέλος του Συλλόγου είναι επίσης γόνος γνωστής επιφανούς Φλωρινιώτικης οικογένειας.
Η πολύ όμορφη και λίαν επιτυχημένη αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορωδιακό πρόγραμμα και συνοδεύτηκε από παροχή ολίγων εδεσμάτων και οίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.