Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πρωτάθλημα χάντμπολ: Εύκολο Απόγευμα για το Ανδρικό του Αμύντα

Φωτό αρχείου
Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Εύκολα απόγευμα πέρασε στο γήπεδο της η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που επικράτησε με το εμφατικό 34-18 του νεανικού Α.Ο.Κοζάνης (αγωνίστηκε με έφηβους και παίδες), συνδυάζοντας
το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με την δεύτερη διαδοχική της νίκη, στο πρωτάθλημα -του 6ου ομίλου- της Β Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτα κι όλας ημίχρονο, όπου με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πλουραλισμό στο σκοράρισμα (σκόραραν 12 από 14 παίκτες), έχτισαν διψήφια διαφορά ασφαλείας (39-18).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Αμύντα, δεν εφησύχασαν και συνέχισαν να βγαίνουν στον αιφνιδιασμό με κάθε ευκαιρία, αυξάνοντας περαιτέρω το προβάδισμα τους, εξέλιξη που επέτρεψε στο Μάκη Κιοσέ, να δώσει χρόνο περισσότερο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές. 

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και του Αμύντα, ήταν ο Παναγιωτίδης με 8γκ. και τον ακολούθησε ο Τζίτζιος με 6γκ., ενώ για την ομάδα της Κοζάνης Στεφανίδης και Τσανακτσίδης, πέτυχαν από 6γκ. έκαστος.

Ο παίκτης του Αμύντα, ο Άρης Τζίτζιος, σχολίασε: « Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρόσωπα και τακτικές στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα σταθώ στο εύρος της διαφοράς, καθώς η ομάδα της Κοζάνης αγωνίστηκε με παίκτες των ηλικιακών της τμημάτων. Εκείνο όμως που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι η ομάδα μας βρίσκεται ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, γι αυτό άπαντες οφείλουν να επιδείξουν υπομονή, για το καλό της ομάδος.»

Διαιτήτριες: Ευθυμιάδου Δ. – Σιδηροπούλου Γ.

5λεπτα: 2-1, 5-1, 8-4, 11-4, 14-5, 16-6 (ημχ.), 20-9, 23-10, 23-13, 28-14, 32-16, 34-18.

Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Γκουντέβενος 3, Παναγιωτίδης 8, Παρπούλας 1, Παπαχρήστου 3, Καλαιτζίδης 2, Κοσμίδης 1, Γιώσκος 1, Καλομηνίδης 1, Τόιτος (τφ), Κιοσές 1,  Τζίτζιος 6, Πετρίδης 4, Τατσίδης (τφ), Παπαιωάννου, Ηλίας 3, Φραγκότσης .

Δίλεπτες Αποβολές: 1          Πέναλτι: 1/2

Α.Ο.Κοζάνης (Α. Μιχαηλίδης – Κ. Γκουσγκούνη): Διάφας, Ταχτσίδης, Τσιτλακίδης, Τσανακτσίδης 6, Παπαδόπουλος, Τράπας, Κουκουλόπουλος 5, Στεφανίδης 6, Τζήμος, Μιχαηλίδης 1, Κάβουρας, Σαράτσης.


Δίλεπτες Αποβολές: 2          Πέναλτι: 1/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.