Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη

Βίντεο
Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου ξεκινά μια σειρά από σεμινάρια, στο ΚΕΚ Αμυνταίου, που στόχο έχουν να αναδείξουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες πρακτικές για τους επιχειρηματίες της περιοχής.
Ειδικότερα αυτή την περίοδο στο Αμύνταιο "τρέχει" ένα επιδοτούμενο σεμινάριο διαρκείας 40 ωρών. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του, στον χώρο που πραγματοποιείται το σεμινάριο,  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.
Τον πρόεδρο του επιμελητηρίου παρουσίασε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου Βασίλειος Μπούτσης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την συνεργασία και την υποστήριξη που παρέχει στους εμπόρους του Αμυνταίου, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μεταξύ άλλων, προανήγγειλε την συνδιοργάνωση, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Π.Ε. Φλώρινας και του δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών,  αναπτυξιακού συνεδρίου στη Φλώρινα, για το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.-  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.