Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στην κορυφή του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών ο ΦΙΛΩΤΑΣ μετά την νίκη επί του ΦΑΙΑΚΑ στην Κέρκυρα

  Έπειτα από μια μικρή οδύσσεια η αποστολή του ΦΙΛΩΤΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος επέστρεψε με το ροζ φύλλο αγώνα και πολλά χαμόγελα για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας  χειμώνα.
Σε ένα αγώνα ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 12πμ., λόγω κολλήματος των διαιτητών έγινε τελικά στις 8:00μμ. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας αλλά και των διαιτητών Γρηγοριάδη Γ. – Μαυρίδη Π. να επιλύσουν τα όποια προβλήματα προέκυψαν από αυτή την καθυστέρηση και να μην επηρεαστεί η αγωνιστική απόδοση της ομάδας. Ευχαριστούμε  την  ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ, παράγοντες- προπονητές και παίκτριες  για την ζεστή  φιλοξενία αλλά και για τον όμορφο αγώνα που πραγματοποιήθηκε. Στο αγωνιστικό μέρος  ο   ΦΙΛΩΤΑΣ  μπήκε στο παιχνίδι δυνατά από την αρχή  και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του.

 Τα 10λεπτα 1-5,3-7,7-11,11-14, 12-18,15-22
 Οι συνθέσεις των ομάδων
ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΣ: Βλάχου Μ.,Κατωτοικίδου Ν.9, Φυλάκη Φ. 7, Μητκάνη Κ.2,Σκόδρα Τ.2,Αβραμίδου Γ.1,Κιοσέ Μ.1,Τσουτσουλά-κη Τ.,Τετεδάκη Χ,Καραμπίκα Μ,Κιοσέ Δ,Τραγαράκη Ε, Ζαρογιάν- νη Ζ,Τσιρνάρη Ε,Βλαχοπούλου Μ, Παραστατίδου Μ.
Α.Ο.ΦΑΙΑΞ  Κέρκυρας: Κολοβού 2,Χονδρογιάννη Μ.7,Μαυρόχη Α.4,                         Ντάλλα Ε.1,Giata R.1,Τσάβου Α.,Πάντου Κ.Γιάτσε Κ.,Μάμαλου Ε.Κομιανού Ε.,Φίλη Ε.,Γκινίκα Α.,Πεπονή Ν.,Ζιώνγκα Μ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.