Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Χάντμπολ: Καθάρισε η Διαιτησία για Λογαριασμό του Αρίωνα, Εκτός Νυμφώνος ο Αμύντας

Φωτό αρχείου
Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Με αρνητικούς πρωταγωνιστές το διαιτητικό δίδυμο Καζατζίδη-Τομίδη, ο Αρίων Πτολεμαίδος πέρασε νικηφόρα -μετά το 2010- από το
ΔΑΚ Αμυνταίου και παρέμεινε αήττητος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Β Εθνικής.
Σ' ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι διαιτητές αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, υποπίπτοντας σε πολλά λανθασμένα σφυρίγματα εκατέρωθεν, κυρίως σε βάρους του Αμύντα, προκαλώντας σε τακτά διαστήματα τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες, θεατών και παικτών.
Με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται απο τη δύναμη, το πάθος και τις πολλές εναλλαγές στο σκορ, ο Αμύντας παίζοντας από το 45λεπτό χωρίς τον Παρπούλα, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, δεν άντεξε και λύγισε στο τέλος με 21-23 από τον Αρίωνα. Πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Α2.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτο 5λεπτο, στη συνέχεια ο Αρίωνας εκμεταλλευόμενος  τα αμυντικά κενά του Αμύντα , κατάφερε να ισορροπήσει στον αγώνα και να περάσει μπροστά στο σκορ με 4-5 στο 15λεπτό.
Με δύο αλλαγές από τον Μάκη Κιοσέ στις θέσεις των εξτρέμ, ο Αμύντας βρήκε ρυθμό επιθετικά και επι μέρους σκορ 5-3, πέρασε μπροστά με 2γκολ 10-8 στο 22λεπτο, διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (12-10).
Με τους φιλοξενούμενους να προσαρμόζουν ατομικό μαρκάρισμα πάνω στον Παρπούλα, στις αρχές του δευτέρου μέρους,  ο Αμύντας παρουσίασε δυσλειτουργίες στο επιθετικό κομμάτι, δίνοντας τη δυνατότητα στο Αρίωνα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις και με σερί 4-0 ,να περάσει και πάλι μπροστά σκόρ με 12-14 στο 38λεπτό.  Ο Αμύντας ανταπάντησε με ένα δικό του σερί 4-0, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα 2τερμάτων 16-14 στο 44λεπτό.
Μέσα στο εκρηκτικό κλίμα, που προκλήθηκε απο τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις των διαιτητών, ο περιφερειακός του Αμύντα Γιώργος Παρπούλας, αδυνατώντας να συγκρατήσει την ψυχραιμία του, απευθύνθηκε με έντονο ύφους στους διαιτητές και αντίκρισε απευθείας τηνκόκκινη κάρτα στο 45λεπτό, υπόδειξη που πυροδότησε εκ νέου το ήδη τεταμένο κλίμα, στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Αμυνταίου.
Με τις ισορροπίες να έχουν ανατραπεί, ο Αρίωνας στηριζόμενος στις σωτήριες επεμβάσεις του Χαλκίδη και στις πρωτοβουλίες των Κόλλια (7γκ.) και Ακριτίδη (6γκ.) στην επίθεση, κατάφερε να φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα του, 20-20 στο 55λεπτό.
2 διαδοχικά γκολ από τους  φιλοξενούμενους σε διάστημα 1λεπτού, έφεραν τον Αμύντα με την πλάτη στο τοίχο (20-22) στο 58λεπτό, το γκόλ του Παναγιωτίδη 1λεπτό πρίν το φινάλε, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως το πλασέ που επιχείρησε 10δευτερόλεπτα πρίν απο τη λήξη -ο κατά τ΄άλλα αποδοτικός- Ζαρογγιάννης, μπλόκαρε εύκολα ο Χαλκίδης, με τον Αρίωνα να διαμορφώνει στην εκπνοή το τελικό 21-23.
16χρονος παίκτης του Αμύντα, Ιωάννης Ζαρογιάννης, σχολίασε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς μια σειρά γεγονότων που εξελίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, μας εκνεύρισαν και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού, με συνέπεια να χάσουμε το παιχνίδι.
Τώρα εάν αυτό έγινε σκόπιμα, δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά ο κόσμος που είδε το παιχνίδι από τις εξέδρες.
Μένουν άλλες 9 αγωνιστικές, όπου στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

Διαιτητές: Καζατζίδης – Τομίδης
5λεπτα: 2-0, 4-4, 4-5, 5-6, 10-9, 12-10(ημχ.), 12-12, 13-14, 16-15, 18-17, 20-20, 21-23
Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Παρπούλας 4, Παπαχρήστου 1, Καλαιτζίδης , Κοσμίδης , Γιώσκος 4, Καλομηνίδης, Τόιτος (τφ), Κιοσές , Τατσίδης (τφ), Τζίτζιος 3,  Ζαρογιάννης 3, Παναγιωτίδης 5, Πετρίδης, Φραγκότσης, Πετρίδης, Ηλίας 1, Παπακωνσταντίνου.
Δίλεπτες Αποβολές: 5       Πέναλτι: 1/3
Αρίων Πτολεμαίδος (Δ. Πασιαλής – Χ. Φυραρίδης):  Μυλόπουλος 1, Κατωτοικίδης, Κόλλιας 7, Νικολαίδης 4, Χαραλαμπίδης, Ακριτίδης 6, Χαλκίδης, Κωστακίδης, Μουλάκης, Κοσμίδης, Αγγελίδης, Σμίλι, Πετρίδης 3, Μπαζάκας 2

Δίλεπτες Αποβολές: 2       Πέναλτι: 3/4.-

27 σχόλια:

  1. Με μάτζιρ διαιτητες τι περιμενατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΠΟΥΛΑ.
    ΗΡΘΕ ΑΠΟ Α1 ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια,κλεισανε πολλα στοματα που περιμεναν με χαρα την διαλυση του τμηματος. Οσο για τον Παρπουλα οσο πιο γρηγορα φυγει απο την ομαδα τοσο το καλυτερο γι αυτην.Αν ειχε μυαλο δεν θα τον αφηναν να φυγει απο Θεσ/νικη.Ο κακος του χαρακτηρας ειναι γνωστος απο μικρο παιδι.Ρωτηστε για την συμπεριφορα του απο τοτε που επαιζε στα μικρα του ΑΜΥΝΤΑ ,επεστρεψε τωρα με υφος και συμπεριφορα οπως αυτη ενος καρδηναλιου. Πρεπει καποιος να του θυμισει οτι το χαντ μπολ ειναι ομαδικο αθλημα. Αυτος σε καθε πιχνιδι θελει μια μπαλα μονος του. ΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ.

    Ενας παλαιμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρη κανει Παρπουλας στον Αμύντα που συμμετέχει καλιστα όπως και οι άλλοι παίχτες ,δεν μου λέτε επίσης ποιος από την διοικηση εχει τα κακαλα να πει κάτι έστω και σε εναν παίχτη ,σχεδόν όλοι βρίσκονται εκει για την αυτοπροβολή τους και για άλλους λόγους,τι να τολμησουν να πουν.Ούτε οι παίχτες ειναι υπάλληλοι του αμυντα για την παρτι τους παιζουν και από την τζεπη τσονταρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε 1.38 που κανει χαρη στον Αμυντα ο Παρπουλας. Αν οπως λες κανει χαρη τοτε ασ παει στο καλο και να αφησει την ομαδα στην ησυχια της.Σε καθε παιχνιδι μονο γκρινια και τιποτα αλλο.Τι σχεση εχει η διοικηση με την συμπεριφορα ειναι κατι που δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη μονο αν καποιος ειναι επαγγελματιας πρεπει να ειναι σωστος στην συμπεριφορα του;; Οσο για το τσονταρισμα εισαι ψευτης .

      Καποιος που ξερει τι γινεται στην ομαδα.

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ???
      ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.

      Διαγραφή
  5. Μη βγάζετε χολή και μην κρίνετε τόσο εύκολα. Αυτή την στιγμή στο ανδρικό γίνεται μια πολύ σωστή δουλειά. Υπάρχει ένα τμήμα στο οποίο γύρισαν παιδιά όπως ο Τατσίδης, ο Παρπούλας, ο Τζίτζιος, ο Φραγκότσης, ο Γιώσκος κ.α, γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν και το κάνουν με υγιή τρόπο. Υπάρχει και ένας σοβαρός και με κύρος προπονητής που θέλει να γίνει δουλειά και μάλιστα με προοπτική. Μην ξεχνάτε ότι έτσι όπως έχει η ομάδα τώρα ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 29 ετών που σημαίνει ότι είναι μια ομάδα με παίκτες που μπορούν να παίζουν για 10ετία. Επίσης, κάτω τα χέρια από τον Παρπούλα και κάθε παίκτη γιατί όλοι είναι χρήσιμοι στην ομάδα. Δηλαδή αν το ίδιο το έκανε π.χ ο Δημητρίου πάνω στα νεύρα του, θα γράφατε τα ίδια? Άντε σε λίγο θα μας πείτε ότι κανένας προπονητής δεν θα ήθελε έναν τέτοιο στην ομάδα. Μήπως γι'αυτό τον έχουν man to man? Οι ίδιοι οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα με τον παίκτη και έχεις εσύ ρε 9:58. Η συμπεριφορά του κάθε παίκτη και ο τρόπος χειρισμού του είναι θέμα προπονητή. Ακόμα η ομάδα στρώνεται και πραγματικά σε μικρό χρονικό διάστημα έχει παρουσιάσει βήματα προόδου. Στηρίξτε την ομάδα και τον προπονητή όπως είναι, μην αρχίζετε τις μικρότητες και ο χρόνος είναι και τρέχει με ο μέρος του Αμύντα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπω και γίνεται γιατί είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που γύρισαν το ιδιο πραγμα ειναι ,πλην παρπουλα κανένας δεν έχει ποιότητα για να παιξει σε ομαδα με στόχο στο πρωτάθλημα ,απλώς συμετεχουν στην ομάδα ,μόνο το γιωσκάκι εχει θετική παρουσια μεχρι στιγμής αλλα αθλητικά ειναι πολύ πισω ακόμα ,ο τζιτζιος μια ειναι δυο δεν ειναι .

      Διαγραφή
    2. 11'06 τα ειπες οπως πρέπει ...το θετικό ειναι οτι η ομαδα σε καθε ματς παρουσιαζεται καλύτερη.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.και κοντράρει στα ισια αυτούς που έχουν στοχο στο πρωτάθλημα οπως λεει και ο αδεκαστος.

      Διαγραφή
    3. Ελπιζω να ειδες τα προσωπα των παικτων οταν πηρε την κοκκινη 11'06 ...απο εκει θα καταλαβεις πολλα....

      Διαγραφή
    4. Εγώ σαν παίκτης εχω να πω τα εξης:
      Χαιρομαι παρα πολυ που αρκετοι (θα πω λιγοι ομως για να μην με πουν υπερβολικο) μας εδωσαν συγχαρητήρια για την προσπάθεια απο κοντα και οχι ανώνυμα σαν τις κυρατσες που κραζουν εδώ.
      Χαιρομαι παρα πολυ που βγαλαμε παθος και παίξαμε στα ισια ομάδα που δουλεύεται καιρο σε αντιθεση με εμας που ακομα καλα καλα γνωριζομαστε μεταξύ μας.
      Χαιρομαι πολυ που σε καθε αγωνα κερδίζουμε εστω και λιγο κοσμο παραπάνω, ειναι η μονη στηριξη μας και ο λογος που παιρνουμε δυναμη.
      Για το θεμα με τον Γιώργο δεν θελω να σχολιασω κάτι εδω περα γιατι ειναι θεμα της ομάδας εσωτερικο και μόνο
      Τελος θα ηθελα να πω πως θελω να συνεχίσω να βλεπω την ξινή μουρη του Γιωργαρα που πηδηξε απο την βαρκα και ηθελε να διαλυθεί το τμήμα, αλλά και σχόλια με μίζερη και οχι "καλή" κριτική σαν του αδεκαστου, και οι 2 σας να ξερετε οτι ακομα ενας λογος ππυ προσπαθουμε να βελτιονομαστε είναι να βουλώσουμε τα γεμάτα μιζέρια στοματα σας.
      ΠΑΜΕ ΑΜΥΝΤΑΡΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    5. Που να παει η αμυνταρα νε πάιξει το ΤΟΠΙΚΟ ντερμπι με την την φλώρινα ή το ενδοδημοτικό ντεμρμπι λέχοβο άλλη μια χρονια χαθηκε

      Διαγραφή
    6. Καμιά χρονιά δεν χαθηκε.η ομάδα δεν πήγαινε για άνοδο ουτως η αλλως.
      Συνέλθετε ρε 20 ημερων ομάδα ηταν οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ...τέτοιες @@ λετε και χαλαει ολο το κλιμα...ρίξτε κανα @@ να χαλαρώσετε μπας και καλμαρετε λιγο.εμεις βρίσκουμε χημεία σιγα σιγα και οποιος ειναι "κοντα" μας δεν πρόκειται να μείνει απογοητευμενος

      Διαγραφή
  6. Ολα είναι θέμα προπονητή.
    Εννοείται πολύ καλός ο Παρπουλας ειδικα για την κατηγορια αυτή, απλά σε καθε αγώνα βλέπουμε τα ιδια νεύρα, ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσει λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανως και οι διαιτητες δεν ανταπεξηλθαν στις απαιτησεις του παιχνιδιου, καθως αφησαν το αντιαθλητικο παιχνιδι του Αμυντα με συνεχη χτυπηματα οταν δεν εβλεπαν. Και το χειροτερο ειναι οτι θυματα ηταν 17χρονα παιδια! Ας εχουμε το θεο μας. Παιξτε handball οχι ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έφηβους ο Αρίων κατεβαίνει στο ανδρικό.....επόμενο λοιπόν είναι να είναι έτοιμοι και να δεχτούν σκληρό παιχνίδι. Πάντως μπράβο στο Πασιαλή, έχει κάνει πολύ καλό σύνολο.....βέβαια ήταν τυχερός που βγήκε με κόκκινη ο Παρπούλας αλλιώς δεν θα κέρδιζε. Στον επόμενο γύρο θα χάσει αλλά επιμένω και λέω μπράβο στον Αρίωνα.

      Διαγραφή
    2. To handball ειναι δυναμικό άθλημα ,δεν ειναι μπάσκετ ,δεν ειναι ειναι ποδόσφαιρο ,αν ξέρεις μην γράφεις αρλούμπες

      Διαγραφή
    3. -Ανωνυμος: Σκληρο παιχνιδι ναι, αλλα οχι αντιαθλητικο φιλτατε. Ο Αμυντας συνεχως προκαλουσε με χτυπηματα καθαρα για να προκαλεσει και να χτυπησει τον αντιπαλο, οχι να "βγαλει αμυνα". Οσο για τον Παρπουλα συμφωνω οτι η αποβολη του ηταν σημαντικος παραγοντας της νικης αλλα ετσι μηδενιζεις την προσπαθεια των υπολοιπων. Αν και ο κυριος επρεπε να ειχε φυγει απο τα μεσα του πρωτου ημιχρονου αν θυμαμαι καλα για τη φαση οπου οι κανονισμοι λενε ξεκαθαρα κοκκινη καρτα. (3.10 - https://www.youtube.com/watch?v=htfd1RdjDwE ). Στον επομενο γυρο και να χασει δεν τον ενοχλει καθως ο Αμυντας ειναι εκτος παιχνιδιου. Θα κατεβασει την ομαδα με μοναδικο σκοπο να μην τραυματιστει κανεις.

      Διαγραφή
    4. -Αδεκαστος: Προσεξε τι γραφω. Αντιαθλητικο(!), οχι δυνατο,σκληρο κλπ. Οταν η αμυνα ριχνει μπουνιες στο πιβοτ χωρις κανενα λογο, τοτε υπαρχει προβλημα. Για παραδειγμα σου παραθετω 2 περιπτωσεις. 1) στο 3,10 https://www.youtube.com/watch?v=htfd1RdjDwE

      2)Προς το τελος του 1ου ημιχρονου, οταν το 99 του Αριων παει να μπει δευτερο πιβοτ τρωει μπουνια στα πνευμονια χωρις κανενα λογο(!!) απο τον αμυντικο που επαιζε στη θεση 2. Και σε παρακαλω μην προσπαθησεις να το αποφυγεις διοτι η μπουνια εκανε μπαμ οσο κι αν προσπαθησε να την κρυψει ο κυριος -θελω να αποκαλουμαι- αθλητης του handball.

      Διαγραφή
    5. Οτι να ναι ρε φιλε...μιλανε αυτοι που τους αγκωνες τους απλωνανε για πλακα..ηρθατε κερδισατε με την βοηθεια της διαιτησίας μην το συνεχίζετε πραγματικά ..ξυλο εκατερωθεν υπηρχε..ντερμπυ ηταν..απο το 1ο λεπτο πεφτατε κατω και κλαιγοσασταν..Παιζεται χαντμπωλ..είτε ειστε 17 ειτε 30.οποιος δεν μπορει σπιτι.

      Διαγραφή
    6. Α και να μην ξεχασω ...οταν προκαλεις και βριζεις σπιτια και μανες, ε ναι.. και λιγα εφαγαν 2-3 ...οταν δεν σεβεσαι δεν σε σεβομαι απλα πράγματα.

      Διαγραφή
    7. Χαχαχα αστο φιλε αλλο ματς εβλεπες εσυ. Ποτε ακουσες να βριζουν μανες ή οτιδηποτε αλλο οι παικτες του Αριων? Εκτος κι αν μπερδεψες φανελες γιατι γινοταν το αντιθετο. Και αντε σου λεω εγω εχεις δικιο σ' ενα ονειρο, ειναι αντιδραση να βαρας και να πουλας ψευτομαγκιες?

      ΥΓ1: Παιζετε*

      ΥΓ2: Βρες μου 1 μονο φαση στο βιντεο οτι αμυντικος σηκωνει τον αγκωνα στο προσωπο Αμυνταιου και σου θα σου ζητησω συγνωμη. (16.30 - 2 δευτερολεπτα ειναι αρκετα για να καταρριψω το επιχειρημα σου)

      ΥΓ3: Μαλλον τις βρισιες τις ακουγες απο την κερκιδα που ηταν στα 2 μετρα απο τον παγκο του Αριων. Καθως και τα μπουκαλια νερου που πεταξαν 2-3 φορες. Αλλα μαλλον ειμαι λαθος δυστυχως...

      Διαγραφή
    8. Ρωτα τον μικρο σου τφ...αυτος ξερει...αντε μην πουλατε τρελα...κερδίσατε οπως κερδισατε
      ..είχαμε άδικη κοκκινη και επιμένω οτι και να λες...αλλο δυναμη αλλο μη ηθικό παιχνίδι ..δν ξερω ποσα χρονια παιζεις χαντμπωλ και αν ανήκεις στην κατηγορια των 17χρονων ή όχι ..αλλα σε ενα ματς που είναι ντέρμπι αυτά υπάρχουν ..ελεος καθε χρονο τα ιδια..

      Διαγραφή
    9. Και για να σου λεω για βρισιες μπαμπινιωτη, κατι θα ξερω...πιστεψε με ειμαι καποιος που αν δεν με προκαλεσουν δεν προκαλω..60 λεπτα μονο πρόκληση ειχα..μπορει να ετυχε..
      ΕΡΩΤΗΣΗ:
      ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛ ΓΤ ΔΕΝ ΦΕΡΑΤΕ ??
      δεν θα μας μιλήσει για ηθος ομαδα με πιβοτ τον Παντελή και προπονητή τον Πασιαλη.ελεος δεν μπήκαμε προχθες 1η φορα στο γηπεδο.

      Διαγραφή
  8. ΑΜΥΝΤΑΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ....Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΙΟΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΙΣ ΕΣΕΡΝΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΟΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΡΘΕ Η ΝΙΚΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξερω εσεις οι αμυνταιωτες πια νομιζετε οτι ειναι η ομαδα σας.....αλλα για αρχη σας λεω οτι αυτη η καραμελα με την διαιτησια δεν ειναι πλεον δικαιολογια και θα πρεπει να σταματησει......σε ολα τα αρθρα που γραφουν για ηττα του αμυντα κανετε αναφορα στην διαιτησια.......σε ολα ομως.....λοιπον λυπαμαι πολυ που το βιντεο ειναι μονον καποια στιγμιοτυπα απο τον αγωνα......αλλα μπορω να τεκμηριωσω την αποψη μου και με αυτα τα ολιγα.....αρχικα η φαση στην οποια το εξτρεμ του αριων βγαινει σε αιφνιδιασμο και ο κυριος παρπουλας τον μαρκαρει με τετοιον τροπο ετσι ωστε να του κανει το σωβρακο καπελο ηταν μονο ενα χαριστικο φαουλ ενο ηταν για περισσοτερα....στην συνεχεια η λαβη-κεφαλοκλειδωμα του κυριου τζιτζιου ειναι αυτη που ειναι μετα απο καθαρο μαρκαρισμα και δεν θα την σχολιασω παραπανω ηταν καθαρα διλεπτη που παραλειφθηκε......και τελος η κοκκινη καρτα η οποια ηταν καθοριστικη για το παιχνιδι ηταν απολυτως δικαιη και δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα που πιστευουν υο αντιθετο.....ο κυριος παρπουλας δεχεται 2λεπτη αποβολη λογω διαμαρτυριας και υστερα τι πιο λογικο χτυπαει το υψωμενο χερι του διαιτητη......μηπως και αυτο σας διεφυγε......ξυπνηστε λιγο και δειτε τα χαλια σας.....γινεσται ρεζιλι με την συμπεριφορα σας.....μονο για λεχοβο και για φλωρινα ειστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα μεγαλε σιγα...με την ψυχη στο στομα κερδισες ..χωρις τον καλυτερο παίκτη μου απο το 45' ...για δες λιγο στο βιντεο το γκολ που δεν μετρησε και αν ησουν στον αγωνα πες μου που ξαναείδες απο το 50' εως το 60' ΔΕΚΑ παρατηρήσεις για 3 μετρα ...θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ..με 2 διλεπτα τελειωσες το ματς..γελάει ο κοσμος ...δεν θα πω οτι εγινε κατι εσκεμμένα , απλα οτι οι συγκεκριμένοι διαιτητες ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.αν νιωθεις απο χαντμπωλ και δεν εισαι 16 θα συμφωνήσεις.
    Αναφερω απλα το γεγονός οτι ο συγκεκριμένος κομπλεξικος διαιτητής έχει σφύριξει 4 απο τα 6 ματς σου.στο ενα και κρισιμοτερο με την Καστοριά δεν ηταν αυτος, εγινε και παλι σφαγη κανονική. Σε σπρωχνουνε ξεκαθαρα ..οταν κανεις αμαν να κερδίσεις παιδια που έχουν να παιξουν χαντμπωλ χρονια και κατεβηκαν να κανουν ομάδα 1 μηνα πριν, καλύτερα να ασχολείσαι με την δικιά σου ομαδα παρα με το Αμυνταιο..φιλικα...
    Υγ:ας ειμαστε οτι ειμαστε εμεις οι Αμυντιωτες..αλλα σε παρακαλω 11 γκολ σε αγωνα ανδρικου ΠΟΤΕ...ΚΑΝΕΙΣ...εκτος εσενα ...μικρουλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.