Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εκδήλωση προβολής του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης»


To   συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της   Μνήμης», θα παρουσιαστεί  με πρωτοβουλία του Ενωτικού Συλλόγου
Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και τωννέων του χωριού, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις  6.30 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο Λέχοβο.

Ένα σχολείο στο Δίστομο και δύο ιστορίες  σε ένα  ντοκιμαντέρ  που στέκεται στην ιστορική αλήθεια, την μνήμη και την λήθη και προβάλλει  τα εγκλήματα των νεοναζί .
Στο Λέχοβο, το οποίο είναι ένας από τους πλέον γνωστούς μαρτυρικούς οικισμούς  με το ολοκαύτωμα που συνέβη τον Ιούλιο του 1943, η προβολή της εξαιρετικής αυτής ταινίας -που απέσπασε πολλά θετικά σχόλια σε πανελλήνιο επίπεδο-κρίθηκε ιδιαιτέρως  αναγκαία.

Χαρακτηριστικό στοιχείο μάλιστα είναι  η  συμμετοχή των νέων του  Λεχόβου στην προετοιμασία και την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης  και στο πλαίσιο αυτό οι ίδιοι οι Νέοι του χωριού και η διοίκηση του Συλλόγου, καλούν όλους τους νέους και τις νέες, αλλά και όλους τους κατοίκους να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας  και την συζήτηση που θα ακολουθήσει.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.