Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Χάντμπολ Γυναικών: Ευρωπαίος και πάλι ο «Αμύντας» Αμυνταίου

Φωτό Αρχείου
Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Ο Αμύντας Αμυνταίου επικράτησε με 29-34 του Μέγα Αλέξανδρου στα Γιαννιτσά και με 2-0 νίκες στα πλέι-ου για τις θέσεις 5-6, κατέκτησε την 5η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α1, μέσω της οποίας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για δεύτερη σερί χρονιά.

Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου, παρά την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων, διατήρησε την ψυχραιμία της στα κρίσιμα σημεία και με οδηγό την τετράδα των Τσιομπάνου (10γκ.), Στρατάκη (7γκ.), Βαφειάδου (6γκ.) και Ζντραβέσκα (6γκ), κατάφερε στο τελευταίο τέταρτο να πάρει τα ηνία του αγώνα και να φτάσει στην τελική επικράτηση.
Το συγκρότημα του Κώστα Τούτση παρουσιάστηκε βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Αμύνταιο, πήγε το παιχνίδι στο δικό του ρυθμό και με κορυφαία την Ανδρίτσου (15γκ.) η οποία έμοιαζε ασταμάτητη, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ 16-15.
Η αναμέτρηση παρέμεινε αμφίρροπη μέχρι τις στις αρχές του δεύτερου μέρους,καθώς καμία απο τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει σε απόδοση. Οι προσπάθειες των παικτριών του Αμύντα να ξεφύγουν στο σκορ καρποφόρησαν μετά το 40λεπτό, όταν μ΄ ένα επι μέρους 5-2, πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα 3 τερμάτων (22-25), απλουστεύοντας το έργο τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η παίκτρια του Αμύντα, Βενετία Χατζή, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο και συνάμα συναρπαστικό παιχνίδι, για το οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και οι δύο ομάδες. Παρά τις διακυμάνσεις που είχαμε στην απόδοση μας, καταφέραμε με όπλο την εμπειρία μας να κάψουμε την αντίσταση των Γιαννιτσών και να πάρουμε άξια τη νίκη.
Μπορεί φέτος να μην να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέσα από την διαδικασία των πλει-οφ, ωστόσο είμαστε χαρούμενες που η ομάδα θα δώσει ξανά το παρόν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιτυχία την οποία αφιερώνουμε στον κόσμο μας, που για ακόμα μια χρονιά στάθηκε δίπλα μας».

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος
5λεπτα: 1-1, 3-3, 6-6, 7-7, 11-10, 16-15 (ημχ.), 18-18, 20-20, 22-25, 26-29, 27-31, 29-34
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κ. Τούτσης): Σωτηριάδου, Ξηρίδου, Ανδρίτσου 15, Μαυροπούλου, Παπαδοπούλου Α., Πυριτίδου, Πέιου, Τσιτσούκη 1, Γιουλβανίδου 1, Παρασκευαϊδου, Παπαδοπούλου Ι. 5, Τροχίδου 2, Ζιάκκα, Παναγιωτίδου 1, Φράγκου 4.
Δίλεπτες Αποβολές: 7,   Πέναλτι: 4/5
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου ): Κόρρα (τ/φ), Μπάντη, Γεωργιάδου 2, Ζντραβέσκα 6, Ρακοπούλου 1, Σουμελίδου, Κωτσοπούλου, Ζαραλή, Τσιομπάνου 10, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή, Γκάτσιου 2, Βαφειάδου 6, Καλογήρου, Στρατάκη 7.

Δίλεπτες Αποβολές: 5,   Πέναλτι: 5/5.-

2 σχόλια:

  1. 15 τεμάχια η 17χρονη Ανδρίτσου μοντελάκι 1998 παρακαλώ ,ενώ οι Σουμελιδου,Κωτσοπούλου,Ζαραλή άντε και η Καλογήρου ,για ένα ακόμα ματσάκι ,μαζί πιάσανε το απόλυτο μηδέν ,κατα τα άλλα να δούμε που θα στηριχτεί ο αμύντας έτσι και τελειώσει το χρήμα μαζί και οι μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι βρε μονοχνωτε δεν πας να τις προπονησεις εσυ;;;; απ οτι φαινεται για να ξερεις ποτε γεννηθηκε εισαι του αθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.