Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός στα Ιωάννινα

 Στις 13 και 14 Ιουνίου στη πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός με διεθνή συμμετοχή.
Συνολικά 250 σκοπευτές όλων των κατηγοριών αγωνιστήκαν  σε μία διοργάνωση, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν Ευρωπαϊκού επιπέδου όσον αφορά στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του παγκοσμίου επιπέδου Ισπανού πρωταθλητή Eduardo Abreu De Cobos, νικητή του αγώνα στην κατηγορία Production.
Ο Φλωρινιώτης αθλητής Ηλίας Μούλελης που αγωνίζεται με την ΜΛΠΣ «Μέγας Αλέξανδρος» και εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας κατετάγη 14ος στο διεθνές κομμάτι του αγώνα, ενώ όσον αφορά στην κατάταξη του Πανελληνίου κατέκτησε την 11η θέση στην κατηγορία Production και καθιερώνεται με αυτόν τον τρόπο στους καλύτερους αθλητές της πρακτικής σκοποβολής στην Ελλάδα.
Στόχος του νεοσύστατου σκοπευτικού σωματείου μας (Σ.Α.Λ.Φλώρινας) είναι η αξιοποίηση των γνώσεων, της εμπειρίας και του επιστημονικού υπόβαθρου ώστε να δημιουργηθούν γρήγορα Ακαδημίες οι οποίες θα στελεχώνονται από νέους αθλητές στα αεροβόλα όπλα και η εξέλιξη αθλητών πρακτικής σκοποβολής.
Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα αναλυτικά στο www.shootersis.gr και σε επίσημη ανακοίνωση στο Hellas IPSC Forum ομάδα του facebook.
Για να δείτε τα  αποτελέσματα Πανελλήνιου Όπλων Χειρός 2015 πατήστε εδώ.-

To Δ.Σ. της Σκοπευτικής
 Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.