Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Έως και μονόδρομους καθιέρωσαν στην Τ.Κ. Αχλάδας οι δραστηριοποιούμενες εταιρίες της περιοχής

Πρωτοφανή εφαρμογή του Κ.Ο.Κ.(κώδικας οδικής κυκλοφορίας) φαίνεται πως έχουν  εφαρμόσει οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Αχλάδα, καθώς εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως αποτελούν αιτία, ώστε να δημιουργηθεί  μονόδρομος στο Γιουρούκι.
Σαν τα ‘’μανιτάρια ξεφυτρώνουν’‘ ταμπέλες ανάλογα με τις ανάγκες τους (εταιριών). Σε έναν  οικισμό της Αχλάδας που αποτελείται από ολιγάριθμους κατοίκους αλλά και σπίτια, ποιός είναι αυτός που έκρινε πως ήταν απαραίτητος ο μονόδρομος? Απόφαση της τροχαίας? Και αν ‘’ναι’’ με πια λογική ? ή μήπως απόφαση κάποιων τους οποίους έτσι εξυπηρετεί ? και η τροχαία τι κάνει γι΄ αυτό ? μετά από απαραίτητες έρευνες δηλαδή έκρινε πως  χρειάζονται οι ταμπέλες που ορίζουν έναν δρόμο ως μονόδρομο ? και πού ? σε μια γειτονιά με 20 κατοίκους !!! για να αποφευχθούν τυχόν τροχαία μεταξύ τους να υποθέσουμε? Οι κάτοικοι, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται πριν τον μονόδρομο σε μια ακτίνα 200 -250 μέτρων είναι αναγκασμένοι να διανύουν έναν ολόκληρο κύκλο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου για να φτάσουν στα σπίτια τους ώστε να μην παρανομούν. Και αυτό θεωρείται λογικό ? και τελικά αυτή η ενέργεια περί νομιμότητας πρόκειται ή περί παρανομίας? Εμείς ως κάτοικοι είμαστε καταδικασμένοι μέχρι και σήμερα να ανεχόμαστε την σταδιακή καταστροφή της περιοχής μας και σαν να μην έφτανε αυτό, πρέπει τώρα (στις υποχρεώσεις μας και αυτό..)να προσαρμοστούμε και στα νέα δεδομένα  της κυκλοφορίας, θαρρείς και  δεν είναι αρκετή η ταλαιπωρία που υπάρχει στην καθημερινότητα μας εξαιτίας του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί ,ο μονόδρομος μας έλειπε…. Τι άλλο απομένει να δούμε σε αυτό το χωριό??????


Νεολαία Τ.Κ. Αχλάδας  

6 σχόλια:

  1. Η ταμπελα βρισκεται εκει για να μην περναν φορτηγα διοτι ειναι στενος ο δρομος και υπαρχει προβλημα με τους κατοικους του γιουρουκιου..αλλα οι κατοικοι που μενουν εκει ειναι κριμα για 10 μετρα να κανουν ολοκληρο γυρο απο τον αλλον δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης το χωράφι με τα δέντρα που βρίσκεται δεξιά δεν επιτρέπει στον οδηγό να ελεγξεί αν έρχεται αυτοκίνητο από τον άλλον δρόμο(γήπεδο).Άρα καλύτερα να κάνουν 2 χιλιόμετρα παραπάνω παρά να υπάρξουν ατυχήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας μην κρύβονται κάποιες πίσω από τίτλους που δεν υπάρχουν όπως νεολαία αχλάδας. ας τα λένε όλα επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 11.52 που μιλάς κατ΄αυτόν τον άστοχο κατά ε μου τρόπο, ζητάς επωνυμία στα λεγόμενα των άλλων αλλά εσύ κρύβεσαι πίσω από την λέξη ανώνυμος. Οπότε σου αφαιρείται αυτόνομα το δικαίωμα να κατακρίνεις οποιονδήποτε όταν εσύ είσαι χειρότερος. Μην ασχολείσαι με αυτά, ασχολήσου με κάτι άλλο ίσως εκεί τα πας καλύτερα.. γιατί εδώ.. χάλια τα πας .......

      Διαγραφή
  4. ντροπη σου καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί εσύ 5.35 κρύβεσαι πίσω από την νεολαία αχλάδας, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κρύβεσαι κάτω από έναν τίτλο που δεν σου ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.