Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης τηλεθέρμανσης

Ανακοινώνεται από τη ΔΕΤΕΠΑ ότι αρκετοί καταναλωτές χρωστούν σχεδόν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν έχουν πληρώσει ούτε τον εκκαθαριστικό του Φεβρουαρίου είτε έχουν προβεί σε διακανονισμούς αλλά δεν τηρούνται.

Η ΔΕΤΕΠΑ σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ προηγούμενων οφειλών.
Η ΔΕΤΕΠΑ για 6η συνεχή περίοδο διατηρεί σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της. (Η Τηλεθέρμανση είναι φθηνότερη πάνω από 50% σε σχέση με το πετρέλαιο).
Ως εκ’ τούτων η συμπεριφορά αυτή θεωρείται απαράδεκτη. Η συνέπεια των καταναλωτών στις πληρωμές τους αποτελεί εγγύηση ότι η ΔΕΤΕΠΑ θα συνεχίσει να παρέχει φθηνή θέρμανση.
Καλούμε τους καταναλωτές να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ στην τηλεθέρμανση με σκοπό να εξοφλήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι αν η καθυστέρηση της παραπάνω εξόφλησης υπερβεί τις 60 ημέρες μετά την αναγραφόμενη καταληκτική ημερομηνία τότε η Επιχείρηση δικαιούται πέραν της διακοπής παροχής να προβεί σε μονομερή λύση της Σύμβασης Τηλεθέρμανσης με τον Καταναλωτή (ιδιοκτήτη, εκμισθωτή ή μισθωτή), χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση προς τούτο, και για την δικαστική επιδίωξη της οφειλής του με την λήψη κάθε νόμιμου μέτρου για την είσπραξή της.-

Ο Πρόεδρος
ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

7 σχόλια:

  1. Πολύ καλά θα κάνετε!! Πρέπει η ΔΕΤΕΠΑ να εισπράττει τις οφειλές και να καταγγείλει τους κακοπληρωτές. Να σας θυμίσω ότι το ίδιο έκανε και ο Παπαχρήστου και τον λοιδορούσατε;
    Ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ νοικοκυρη πρεπει να εισαι πολυ κολλητος του παπαχρηστου... Πετας μια μπαρουφα, ενω ξερεις τα καμωματα του κολλητου σου, μονον και μονο για να βλέπεις να ακυρωνεται δημοσια ο δικος σου, επειδη μαλλον σας εχει φλομωσει στο ψεμα... Διαφορετικα δεν μπορώ να πιστέψω οτι εισαι τοσο αφελης ωστε να πιστευεις αυτα που γραφεις!

      Διαγραφή
  2. Τα πιστεύεις αυτά που λες; ο άνθρωπος τρπλασίασε (!!!) τις οφειλές επειδή ήθελε να το παίζει ο "καλός", κανοντας μικροπολιτικη, και μας λες οτι εκανε το ιδιο; ηρθε τώρα ο κακος ο μουφας, οπως καθε φορα δηλαδή, να συμαζέψει τα πραματα.. θα μου πεις για αυτό δεν επανεξελεγεται καθε φορα; επειδη καποιοι κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους (για την παρτη τους βεβαια...), και ο κοντός ο πρωην στο ατομικο συμφερον ηταν δασκαλος, πήρε master ο ανθρωπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοντος αν εμενε αλλη μια θητεια στη δετεπα θα το εκλεινε το μαγαζι. Ουτε ειπραξεις θα κανανε ουτε υπηρχε και περιπτωση να ξαναεμπενε σε προγραμμα η τηλεθερμανση για να κανουν εργα. Ετοιμο εργο βρηκανε σε προγραμμα, και δεν μπορουσε να το τρεξει. Ο ανθρωπος ηταν τουριστας εκει μεσα, μονο φρου φρου και αρωματα. Νομισε η δετεπα ηταν δημοσιο, η αγελαδα που βγαζει απο μονη της λεφτα. Ο μακαρος βεβαια τον ειχε παρει χαμπαρι δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφηνε εκει αμα βγαινανε στις εκλογες. Μην κοιτας τωρα που χασανε και ταιριαξανε με τις μηνυσεις τους!

      Διαγραφή
  3. τα δικα μας τα σχολια δεν τα δημοσιευτε κυριε τζελη βλεπω εγινες πολυ ΜΟΥΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσε!

      Διαγραφή
    2. Ξερει αυτος που ανφερεται.. ειχαν το προνομιο στο παρελθόν να διαχειριζονται αλλα blog εξ αποστασεως, απο το δημο, και τώρα εξ ιδιων τωρα κρινουν τα αλλοτρια

      Διαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.