Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 30ντάχρονη παρουσία του Κ.Υ Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 Με αφορμή την συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση χθες (27 Οκτωβρίου) στην αίθουσα διαλέξεων του Κ.Υ..
Στην εκδήλωση μίλησαν:


Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας γιατρός Άγγελος Ρακόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τριαντάχρονη προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην  τοπική κοινωνία, αλλά και στα προβλήματα που δημιουργούνται τελευταία από την έλλειψη στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και στην δυσκολία προμήθειας, ελέω κρίσης, υγειονομικού υλικού.
Αναφέρθηκε επίσης στην απόκτηση ενός νέου υπερσύγχρονου νοσοκομειακού αυτοκινήτου το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες διακομιδής ασθενών και ζήτησε την συνδρομή του  Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας για τη στελέχωση του ΚΑΦΚΑ με ιατρικό προσωπικό, ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.
 Ο Υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ 
Μακεδονίας Αγάπιος Γαβριηλίδης , ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες εξεύρεσης λύσεων για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου και δήλωσε πως συνεργάζεται με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που προκύπτουν.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας και ο δήμαρχος Αμυνταίου Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μωυσιάδης, η διευθύντρια του νοσοκομείου Φλώρινας Παρασκευή Κετσετζή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  του Κ.Υ. (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι).
Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση προσφορά των εργαζομένων στο Κ.Υ..-

















    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.