Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκαν, στο Αμύνταιο τα εγκαίνια της αφιερωματικής φωτογραφικής έκθεσης με θέμα: «60 χρόνια λιγνίτης- Ιστορική αναδρομή» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη με τον διευθυντή του ΛΚΔΜ/ΔΕΗ
Εγκαινιάστηκε σήμερα  το πρωί, στο παλιό 1ο δημοτικό σχολείο Αμυνταίου, η αφιερωματική φωτογραφική έκθεση με θέμα: : «60 χρόνια λιγνίτης- Ιστορική αναδρομή».

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία οργάνωσε και υλοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, με τη συνδρομή του δήμου Αμυνταίου και του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας/ΔΕΗ, απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Σωματείου Γλυκερία Καζαντζή, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος  Μπίρος και ο διευθυντής του ΛΚΔΜ/ΔΕΗ Στέφανος Παλαβός.
Τα σωματείο απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον διευθυντή του ΛΚΔΜ/ΔΕΗ για την στήριξη του προς αυτό, καθώς και στον συνταξιούχο υπάλληλο της ΔΕΗ Μπάμπη Πασσαλίδη για την προσφορά του φωτογραφικού του αρχείου για τις ανάγες της έκθεσης.
Στη συνέχεια προβλήθηκε ντοκιμαντέρ σχετικό με την εξόρυξη και την παραγωγή λιγνίτη στα ορυχεία  του ΛΚΔΜ.
Τέλος οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης. Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτούργησε έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων του νεοσύστατου συλλόγου Ξινού Νερού, καθώς και άλλων τοπικών προϊόντων, όπως κρασιά, αναψυκτικά και τυροκομικά.
Η σημερινή έκθεση φανερώνει  και την πολιτιστική πλευρά, του σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας πέρα από  τον ενημερωτικό- ψυχαγωγικό της χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό η Διοίκηση και τα μέλη του είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Τρίτη 24 Μαΐου 2016.

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης ότι σε εύθετο χρόνο η έκθεση θα μεταφερθεί και στην πόλη της Φλώρινας.-


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.