Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Παραιτήθηκε ο Μάκης Ιωσηφίδης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φανερά συγκινημένος ο πρώην πλέον δημοτικός σύμβουλος και  αρχηγός της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, μετά την ανάγνωση των επιστολών παραίτησης του, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο , έκανε έναν απολογισμό της δράσης του, τόσο ως Δημοτική Αρχή, όσο και ως μειοψηφία.

Μίλησε για τις δυσκολίες της μετατροπής του Καποδιστριακού δήμου σε Καλλικρατικό, για τις αντιπαραθέσεις με την τότε αντιπολίτευση και νυν συμπολίτευση και κάνοντας την αυτοκριτική του αναγνώρισε κάποιες ατυχείς στιγμές ζητώντας δημόσια συγνώμη.
Ευχαρίστησε του δημοτικούς υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία τους, καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους.
Δήλωσε πως ο κύκλος του για τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης έχει κλείσει, θα συνεχίσει όμως να αγωνίζεται  για το τόπο .
Ο Μάκης Ιωσηφίδης δεν εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του.
 Τέλος δήλωσε πως ήρθε και θα μείνει,  βοηθώντας την περιοχή είτε ως δημόσιο πρόσωπο , είτε ως επιχειρηματίας. Έθεσε  τον εαυτό του   στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής, και δήλωσε διατεθειμένος  σε περίπτωση που του ζητηθεί  να βοηθήσει για το γενικό καλό.
Ο νέος αρχηγός της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Νίκος Παπαχρήστου, αφού ευχαρίστησε τους συνάδελφους του δημοτικούς συμβούλους για την  στήριξή τους στην ηγεσία του συνδυασμού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον  απερχόμενο Μάκη Ιωσηφίδη .
 Ο Νίκος Παπαχρήστου απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή, η οποία ζήτησε   χαμήλωμα των τόνων στις επόμενες συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου, δήλωσε πως αυτή είναι και η δική του επιδίωξη.
Ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης  δήλωσε πως οι όποιες αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις  δημιουργήθηκαν μεταξύ τους, μένει να αποδειχτεί πως  δεν είχαν κανένα προσωπικό στοιχείο αλλά λειτούργησαν με γνώμονα την διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Τέλος ευχήθηκε στον απερχόμενο Μάκη Ιωσηφίδη προσωπική - οικογενειακή υγεία και ευόδωση  όλων όσων σκέπτεται.
Δείτε το σχετικό βίντεο.-




1 σχόλιο:

  1. Η απόλυτη δικαίωση του Μούφα, και η ολοκληρωτική διάλυση ενός τελείως σαθρού και σάπιου οικοδομήματος που χτίστηκε την τελευταία πενταετία! Άραγε έχουν καταλάβει τι κάναν ή ακόμα βαυκαλίζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.