Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.
            Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:

  1. «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στην Τ.Κ. Δροσοπηγής στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Αριστείδη.
  2. «Αίτημα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο Φλώρινας», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Αριστείδη.
Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

            Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.
«Έγκριση της υπ' αριθ. 54/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με απολογιστικά στοιχεία Α΄ Τριμήνου 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με
Εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, Πρόεδρο του  Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Δ/νσης του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
2.
«Έγκριση της υπ' αριθ. 51/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με Δ΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, Πρόεδρο του  Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Δ/νσης του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος, Καρυπίδης Νικόλαος, Κασκαμανίδης Χρήστος, Σεχίδης Θεόφιλος και Τορλαχίδης Θεόδωρος ψήφισαν κατά.
3.
«Επιβολή  προστίμου σε πρατήρια άρτου», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Τορλαχίσης Θεόδωρος ψήφισε κατά.
4.
« Μίσθωση ακινήτων τρίτων για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
5.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Δόξα Αλώνων για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 8 Ιουλίου 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.           
6.
«Επιχορήγηση της Ευξείνου Λέσχη Φλώρινας για τη διοργάνωση εκδήλωσης με την επωνυμία "ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ"», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.      
Εισηγητής κος Αριστείδης Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.   
7.
«Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Παλαίστρας «Η ΔΟΞΑ» για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο εορτασμού του Προφήτη Ηλία», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.        
8.
«Επιχορήγηση του Γυναικείου Συλλόγου Πολυποτάμου για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμή των αποδήμων», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.                  
9.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς «Νέοι Ορίζοντες» για τη διοργάνωση του 6ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.  
10.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου για την επέτειο ανακομιδής των λειψάνων του Οσίου Ναούμ», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.      
11.
«Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Τριποτάμου «Ο ΑΡΗΣ» για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμή των Αποστόλων Πέτρου & Παύλου», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.        
12.
«Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής Τριβούνου «Η ΕΛΠΙΔΑ» για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 23 Ιουλίου 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.      
13.
«Συνδιοργάνωση συναυλίας με τον Σύλλογο των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο Φίλιππος», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.      
Όλα τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.