Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 Γυναικών: Ισόπαλο το αποτέλεσμα μεταξύ Αμύντα Αμυνταίου και Honda Πανοράματος στο Αμύνταιο

Φωτογραφία αρχείου
Αμύντας Αμυνταίου και HONDA Πανόραμα μοιράστηκαν από
έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 23-23 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τελικό σκορ με γκολ της Ποιμενίδου ένα λεπτό πριν το φινάλε.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ 23-23
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 7-3, 11-4, 12-8, 14-10 (ημχ.), 17-12, 19-13, 19-17, 20-19, 23-20, 23-23
ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Μπάντη 2, Ζντραβέφσκα 5, Ρακοπούλου Ηλ.. 3, Κωτσοπούλου 1, Παπαδάκη, Κυρλιάνη, Σουμελίδου, Τσιομπάνου 11, Ταϊρίδου, Παρασκευοπούλου Χρ., Καλογήρου 1, Νταμπίζα, Χαντζή, Μίτις, Ρακοπούλου Ελ.
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Χριστοδουλίδης- Σκανδάλης): Τζολοζίδου, Νταντίρα, Παπαβασιλείου 1, Αναστασιάδου, Καραβέλη 2, Λούρη 8, Καρσανίδου 1, Κωστοπούλου 2, Αθανασοπούλου, Αμανατίδου 4, Ποιμενίδου 5, Λάμπρου, Ιωαννίδου, Κούπα, Κοκτσίδου
Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης Δίλεπτα: 2 – 8 Πέναλτι: 3/5 -5/9 Κόκκινη: 55’ Μπάντη (για επικίνδυνο παιχνίδι δεν κρατήθηκε δελτίο).-

4 σχόλια:

  1. Τι να γραψουμε ,μια ποιμενίδου και ο κυρ νίκος ούτε ενα ατομικό μαρκάρισμα δεν τις έβαλε στο τέλος ποια θα επαιρνε τις επιθέσεις ,οποια ομάδα παιξει κατι διαφορετικό από 6-0 στην άμυνα τελειώενι τον αμύντα ,σχεδιο β ουτε σαν σκέψη ,μόλις κουραστηκανε οι ξένες και χασανε την αυτοσυγκέντρωση αντίο ζωή.Αποθέωση η μικρή στο τέλος που αντι να φύγει γρηγορα
    μπας και προλάβει να κανει τπτ σταματάει και ψαχνει το άπειρο .Πάλι καλα βγάλανε αμυνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΥΡ ΝΙΚΟ)ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρχομαι και θα κάνω κριτική σε όλους και σε όλα μέχρι να βγάλει ο σύλλογος ΥΓΕΙΑ και όχι να καρκινοβατεί όπως τώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ KAI ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΙΡΡΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.