Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Εντυπωσιακή η χθεσινή εκδήλωση στο Αμύνταιο για την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ – Αθλητών και Προσωπικοτήτων του Δήμου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τα αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην  αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου Αμυνταίου, όπου πραγματοποιήθηκε χθες, 28 Δεκεμβρίου 2016, η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ – μαθητών Αθλητών - Προσωπικοτήτων του Δήμου Αμυνταίου.
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης  καλωσόρισε τους παρισταμένους και αναφέρθηκε στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη σημερινή εκδήλωση της  βράβευσης των μαθητών-μαθητών αθλητών-ιατρών που προέρχονται από τον  δήμο Αμυνταίου αλλά και από την  ευρύτερη περιοχή.
Ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Σεβαστιανός συνεχάρη τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ μαθητές και αναφέρθηκε στην διακονία των διακεκριμένων ιατρών.
Για το έργο των τριών συμπολιτών μας που διαπρέπουν στον χώρο της ιατρικής, του κ. Γεωργίου Ευθυμιάδη Καθηγητή Καρδιολογίας Α.Π.Θ., του κ. Γεωργίου Χριστιανόπουλου Γενικού Χειρούργου και του κ. Γεωργίου Καραπαναγιωτίδη Επίκουρου Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ. αναφέρθηκαν αναλυτικά ο παθολόγος ιατρός και συμπολίτης μας Άγγελος Ρακόπουλος και ο επίσης συμπολίτης μας καρδιολόγος ιατρός Νικήτας Κακαβάς.
Για τις επιτυχίες των μαθητών αθλητών συμπολιτών μας  Ζωής Μοσχοπούλου, η οποία κατέκτησε εκ νέου το κύπελλο Ελλάδος στην Ξιφασκία, στην κατηγορία της, Δημήτρη Τσουμήτα ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο, Λαζαρίδου Κωνσταντίνας, η οποία στο ίδιο πρωτάθλημα κατέκτησε την Τρίτη θέση και Μπέικου Γεώργιου  αναφέρθηκε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ευάγγελος Ακριτίδης.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μωυσιάδης διάβασε την απόφαση για τη χθεσινή βράβευση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου 2016.
Ο Ηλίας Χασιώτης, ιστορικός ερευνητής αναφέρθηκε στην ταινία του Χρήστου Σκούρα, παραγωγής δήμου Αμυνταίου «Κρίνα στο χιόνι» η οποία προβλήθηκε μετά το πέρας των βραβεύσεων και η οποία αναφέρεται «σ’ αυτούς που έπεσαν στην γερμανική κατοχή στην περιοχή μας».
ΟΙ βραβευθέντες από τον χώρο της ιατρικής Γιώργος Ευθυμιάδης, Γιώργος Καραπαναγιωτίδης και Γιώργος Χριστιανόπουλος, φανερά συγκινημένοι, ευχαρίστησαν τον δήμο Αμυνταίου για την τιμή αυτή.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας Κώστας Σέλτσας  και Γιάννης Αντωνιάδης.
Τέλος ο δήμος Αμυνταίου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους τρεις τιμηθέντες ιατρούς και αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και αθλητές.-






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.