Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Αμύντα Αμυνταίου


Με την παρουσία μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο 28/01 στο κοσμικό κέντρο «Νυχτέρι» ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του ΕΣΑ Αμύντα.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ευρύδικη Γεωργίτσα η οποία αφού καλωσόρισε τους επισήμους, σημείωσε: «Νομίζω είναι περιττό να πω ποιος είναι ο Αμύντας, ενδεικτικά ωστόσο θα αναφερθώ ότι στο πολιτιστικό κομμάτι, ήδη λειτουργούν 30 τμήματα και θα προστεθούν και μερικά ακόμα το επόμενο διάστημα, όλα τα τμήματα κάνουν πολύ σπουδαία δουλειά και αυτό οφείλεται στους δασκάλους και τους καθηγητές που λειτουργούν με πολύ όρεξη και μεράκι και τους ευχαριστώ γι αυτό .
Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στην χορωδία των ενηλίκων, η οποία πριν λίγους μήνες έδωσε 2 συναυλίες στη Ρωσία, προσκεκλημένη του μητροπολίτη Καλούγκα, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της στη συναυλία του Μεγάρου Αθηνών στις 6-7 Φεβρουαρίου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη.
Η συμμετοχή του συλλόγου αποτελεί πραγματικά αποτελεί τιμή και πρόκληση γι μας, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η χορωδία θα πρέπει να δουλέψει εντατικά και να προετοιμαστεί γι’ αυτήν την σπουδαία εκδήλωση, στην οποία είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας κάνουν για μια ακόμα φορά υπερήφανους.
Όσο αναφορά το αθλητικό κομμάτι του συλλόγου μας , η γυναικεία ομάδα χάντμπολ αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία, όπου τα κορίτσια διαπρέπουν σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς για 3η σερί χρονιά πέτυχαν την έξοδο της ομάδας στο κύπελλο Ευρώπης, ωστόσο οικονομική λόγοι, δεν μας επέτρεψαν να δηλώσουμε συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση. Οφείλουμε εκ βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε και αν συγχαρούμε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου και κυρίως τις παίκτριες-προπονήτριες Χριστίνα Έλενα Τσιομπάνου και Θωμαή Ταιρίδου, καθώς και τον τεχνικό Νίκο Γιώσκο, που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Αμύντα.
Δυστυχώς κάποιες αστοχίες και δυσκολίες από μεριά μας, είχαν σαν αποτέλεσμα την προσωρινή αναστολή του ανδρικού τμήματος, απόφαση που δεν πάρθηκε με ελαφρά την καρδία, παρ όλα αυτά κατεβάζουμε δυο ηλικιακές ομάδες αγοριών τις οποίες προπονεί ο τεχνικός Θεόδωρος Τριψάνης, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον σύλλογο.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και μεράκι το έργο μας, το οποίο δεν είναι εύκολο καθώς απαιτεί πολύ χρόνο είς βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων . Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, ο Αμύντας είναι εδώ, το μόνο που ζητάμε είναι την συμπαράσταση σας» .
Τέλος η κ . Γεωργίτσα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κων/νο Θεοδωρίδη , τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Μπίρο καθώς και τα καταστήματα του Αμυνταίου για την στήριξη και την αρωγή τους πρός τον σύλλογο. Ενώ εκθείασε την προσφορά της παλαίμαχης αθλήτριας του Αμύντα, Ελένης Γεωργιάδου, προσφέροντας της ένα συμβολικό δώρο.
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων, αρχικά του Δημάρχου Αμυνταίου Κων/νου Θεοδωρίδη και εν συνεχεία του Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας Κων/νου Σέλτσα.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε, με χορούς και γλέντι, υπο τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής απο το συγκρότημα ‘’Τοπική Παράδοση’’.-

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.