Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Απόφαση…

-Ένας νεαρός καλόκαρδος γόνος εύπορης οικογένειας «περηφανευόταν» για το γεγονός ότι κανείς δεν του χαλά ποτέ χατίρι, πίστευε ότι ήταν αγαπητός στους φίλους για αυτό που είναι.
-Ένα απόγευμα συναντήθηκε με τον γέροντα της γειτονίας έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και για αρκετή ώρα συζήτησαν διάφορα επίκαιρα θέματα, ο νεαρός δε έχασε την ευκαιρία να τονίζει στον γέροντα ότι οι φίλοι του τον εκτιμάν και πάντα του δίνουν αυτό που ζητάει κανείς δεν του αρνείται τίποτα, ο γέρνοντας τον κοίταξε προβληματισμένος και είπε: Όταν ζητάς κάτι δίνεις επιλογή στους φίλους να σου πουν ΟΧΙ ή είσαι απόλυτος, αν είσαι απόλυτος τότε δεν σου λένε ΝΑΙ επειδή σε αγαπάν αλλά επειδή υπολογίζουν το πορτοφόλι του πατέρα σου.
-Ο νεαρός έφυγε προβληματισμένος και την επόμενη μέρα αποφάσισε να το εξακριβώσει, επισκέφτηκε ένα στενό έμπιστο πολυαγαπημένο πρόσωπο και του ζήστε μια εξυπηρέτηση λέγοντας: Η Απόφαση του Ναι ή ΟΧΙ ανήκει σε σένα και δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις μας… η απάντηση ήταν αρνητική, έτσι πέρασαν οι εβδομάδες και τίποτα δεν άλλαξε στις σχέσεις τους.
-Ο πολυαγαπημένος φίλος είχε δοκιμάσει τον νεαρό είδε ότι κράτησε τον λόγο του και τις επόμενες μέρες έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί το θέλημα του.-
 
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.