Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο βουλευτής Φλώρινας Κων/ντίνος Σέλτσας στη λαϊκή συνέλευση της Τ.Κ. ΚΕΛΛΗΣ δήμου Αμυνταίου

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος το Σάββατο 18.02.2017 παρευρέθηκε στη συνέλευση του δημοτικού
διαμερίσματος της Κέλλης, όπου ενημερώθηκε για το πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού.
Στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως είναι απαράδεκτο στις μέρες μας και ενώ τεράστια ποσά έχουν δαπανηθεί, οι κάτοικοι να στερούνται του σημαντικότερου αγαθού της ζωής.
Μέχρι σήμερα έχει υφαρπαγεί αρκετές φορές η ψήφος των κατοίκων του περήφανου, ακριτικού αυτού  χωριού  με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις με αποτέλεσμα να συζητείται το θέμα της ύδρευσης από μηδενική βάση.
Οι λύσεις που προτάθηκαν ήταν είτε υδροδότηση μέσω φράγματος της Περικοπής, είτε μέσω του φράγματος της Παπαδιάς. Η τελευταία απορρίφθηκε επειδή ανήκει στα διοικητικά όρια του Δ.Φλώρινας(!).

Ο κ. Σέλτσας πρώθησε το αίτημα επιχορήγησης στο αρμόδιο Υπουργείο και ήδη εγκρίθηκε η αποταμίεση μέρος του ποσού.-

2 σχόλια:

  1. Επειδή ο συμπαθείς κ.Σέλτσας δεν ήταν στην πρώτη συνάντηση,όφειλε να μάθει ότι αυτά όλα που ζητήθηκαν στο έγγραφο προς το υπουργείο ορίστηκαν κατά την συνάντηση της Κέλλης από τον κ.Αντωνιάδη,τον κ.δήμαρχο Αμυνταίου και τον κ.πρόεδρο της Κέλλης,ορίσθηκε ακόμη και η οδός που θα ακολουθούσε το έγγραφο μέχρι να φτάσει στο αρμόδιο υπουργείο,όπως και το ποσό που ζητήθηκε.Σήμερα όμως τον ακούσαμε όλοι στο ραδιόφωνο του Λεχόβου να προσπαθεί να μας πείσει ότι μόνο αυτός ενέργησε για τα όσα επιτεύχηκαν σχετικά με το ποσό που μάλλον δεσμεύτηκε,(50.000,00 ευρώ,αντί 300.000,00 ευρώ που ζητήθηκε)Στην 2η συνάντηση της 19-2-2017 ήταν ο κ.Σέλτσας,ο κ.Μπίρος,ο κ. δήμαρχος και ο κ. πρόεδρος της Κέλλης,αλλά ο κ. Σέλτσας το έπαιξε πολύ δραστήριος και ότι μόνο αυτός τακτοποίησε το θέμα των χρημάτων.Δηλαδή αυτός που πάντα δουλεύει γαι την Κέλλη μόνος του,πρόεδρός της,δεν έκανε τίποτε;Ο δήμος δεν έκανε τίποτε;Μα είναι δυνατόν να παριστάνουν όλοι τον σωτήρα και να μην γίνετε τόσα χρόνια τίποτε και υπάρχει το θέμα;Ας προσέξουμε λοιπόν τα λεγόμενά μας όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα χιλιόμετρα απέχει η Κέλλυ από την περικοπή και την παπαδιά ,θα μας τρελάνουν τελείως , το χωριό έχει νερό και δεν μπορούν να το μαζέψουν ,το Καϊμακτσαλάν είναι δίπλα τόσο νερό καταβαινει από εκεί,ας βάλουν και ρολόγια να δούμε πού πάει το υπάρχον νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.